Představuji: bistro Bájo Mlska

Mám radost, že vám můžu představit další úžasné brněnské bistro, které je nově otevřené a má co nabídnout! Bistro potěší hlavně nás, milovníky zdravých jídel – najdete zde totiž spoustu raw & vegan specialit, které chutnají náramně! Jmenuje se Bájo Mlska a najdete ho v Řečkovicích – víc vám ho představím dnes v článku! ;)

Sama jako příznivce zdravého stravování právě takové restaurace a bistra vždy nejvíc ocením – a bistro Bájo Mlska, které je od června otevřené v Brně – Řečkovicích, nabízí opravdu spoustu zdravých dobrot, které chutnají skvěle.

Je fajn vidět, že v dnešní době se trend zdravého stravování dostává stále více do popředí zájmu a pro lidi je  už čím dál běžnější, přirozenější, jíst kvalitní a zdravá jídla.
Já sama se snažím stravovat opravdu zdravě a jsem k tomu vedená už od dětství, kdy moje maminka měla obchod se zdravou výživu, tudíž se zdravým jídel jsem byla v blízkém kontaktu v podstatě od malička. Stalo se tak pro mě naprosto normálním jíst zdravé věci – chutnají mi a naopak, běžná, česká a často velmi nezdravá jídla mi nikdy k srdci nepřirostla…

Vím, že v dnešní době už je situace jiná, než před roky, kdy „zdravých restaurací a bister“ bylo opravdu po málu. Lidé měli dřív tak nějak podvědomě zafixované, že to, co je zdravé, nechutná dobře – a jsem ráda, že se tato skutečnost dnes zdárně vyvrací – a to právě i díky takovým restauracím a bistrům, které umí vařit zdravě – a zároveň chutně.

Jedním z takových bister je právě i Bájo Mlska – toto bistro nabízí celodenně širokou nabídku skvělých jídel, ze kterých vůbec není těžké si vybrat. 

Koncept jídel v bistu Bájo Mlska je v duchu vegan & raw – což určitě celou řadu z vás potěší, protože, právě vegan & raw trendy ve stravování jsou čím dál víc oblíbené.

V bistru Bájo Mlska se skvěle najíte kdykoliv během dne – ráno si tu dáte výbornou snídani, ovocná a zelninová smoothie, vyrobené z kvalitních superpotravin.

Naprosto úžasná jsou smoothie v misce – „Smoothie Bowl“! Tu jsem si tu také dala a řeknu vám, opravdu velká porce zdravých dobrot!

Přes den pak oceníte výborná obědová menu!

A kdykoliv během dne si tu dáte třeba obložené toasty, bagety, tortilly… Nechybí pak také dezerty, nejrůznější sladké dobroty, nanuky (zajímavostí je ten avokádový) a samozřejmě, pestrá je také nabídka nápojů.

Prostory bistra jsou v moderním, čistém designu, kde se budete cítit dobře.

Navíc tu koupíte spoustu zdravých potravin – třeba od Mladého kokosu!

Zkrátka, bistro Bájo Mlska stojí za to poznat! A co víc, stojí za to se zde najíst, uvidíte, že vám bude moc chutnat, stejně, jako mně… :)

Bistro Bájo Mlska najdete na ulici Vážného 1498/21 v Brně.

Na víc fotek mrkněte také do fotogalerie! :)

ODKAZ: BÁJO MLSKA / web
ODKAZ: BÁJO MLSKA / facebook