VALENTÝNSKÁ SOUTĚŽ O PARFÉM KENZO AMOUR – vyhlášení vítězky

Valentýn se blíží, a proto je ideální chvíle nadělit jedné z vás valentýnský dáreček – parfém Kenzo Amour, který jste mohli vyhrát v mé další soutěži… Tak komupak udělám radost? :)

Ať už Valentýn slavíte, nebo ne, věřím, že jednu z vás valentýnská výhra potěší… :)

Náš největší eshop s parfémy a kosmetikou, NOTINO.CZ, vám věnoval úžasný parfém KENZO AMOUR, který je právě coby valentýnský dárek přímo ideální – ať už názvem, vzhledem flakonu, nebo, a to hlavně, podmanivou a smyslnou vůní.

Parfém jsem si oblíbila i já, dominují v něm třešňové květy, bílý čaj, květinové tóny, dominantní je moje milovaná vanilka. Celkově je vůně hřejivá, v orientálním, jedinečném duchu.

V soutěži jsem se vás ptala „jak slavíte Valentýna právě vy“ – přišla celá řada zajímavých odpovědí, a proto jsem se rozhodla, že vyberu tu, která přišla jako 14. v pořadí (když máme právě 14. února Valentýn).

Ráda bych tedy pogratulovala JANĚ SALÁKOVÉ, která napsala:

„Slavení Valentýna přilis neholdujeme, ale přes to mě manžel vždy něčím překvapí: sežene sám od sebe hlídání a zamluví stůl v restauraci, jindy malý šperk, jednou jsme byli i darovat krev nebo jsme jeli na romantický wellness. Je to sice zmedializovaný svátek dotažený z jiných zemí,ale když donutí partnery,aby se na chvíli zastavili a užili si sebe,tak proč ne.“

Jano, ještě jednou gratuluji, ozvu se Ti do zpráv ohledně zaslání Tvé výhry. ;)

ODKAZ: NOTINO.CZ / eshop
ODKAZ: NOTINO.CZ / facebook