Už znáte fashion label RELIGION?

Máte rádi originální a jedinečnou módu, „okořeněnou“ provokativními motivy? Pokud ano, tak přesně pro vás je značka RELIGION! 

Značku Religion jsem na našem trhu objevila teprve nedávno a můžu říct, že mě svými nápaditými, zajímavými a často lehce „peprnými“ motivy nadchla! Pokud stejně, jako já, občas rádi trochu provokujete, je pro vás tento label to pravé:)

Religion Clothing je britská značka, která vznikla na začátku 90. let a inspirovala se „ulicí“ východního Londýna. Religion je směs anarchistických grafik a obchodních atributů, které značku posunuly do popředí světové módy a mediálního zájmu. Zastává přístup „žádný strach“ jelikož experimentuje s konstrukční technikou a trendy, které daly značce její rozmanitý vzhled „problémových“ oděvů rockové hvězdy.

Podívejte se do naší fotogalerie, kde najdete pár úžasných kousků z kolekce Religion Clothing, věřím, že se vám budou líbit, protože nic podobného na našem trhu nenajdete!

Jo a ještě jedna super věc – věřte, že budete v oblečení Religion originální! Vozí se k nám totiž vždy jen velmi limitovaný počet daných kusů, takže si můžete být jistí, že nebudete jen tak s někým „jako přes kopírák“ :) A jedna dobrá zpráva pro nás, holky – vybírat můžete klidně i z panských triček – dělají se totiž ve velikosti XS, která sedne i nám ;)

Oficiální stránky výhradního zastoupení značky Religion v České republice: RELIGION CLOTHING 

Religion na Facebooku – zboží si tu můžete prohlédnout v galerii a objednat přes zprávy na dobírku: RELIGION CLOTHING PRAHA

A přímo tady si pak můžete prohlédnout pár kousků z nové kolekce (a samozřejmě si můžete vše rovnou objednat): WE LIVE IN BLACK