Týden s Chiquitou! Sleva pro všechny čtenáře…:)

Je tady podzim a s ním i rýmečky, kašílky, nachlazení…zkrátka, nepříjemnosti, o který vůbec nestojíme! Takže to chce se pořádně „vyzbrojit“ – ideálně hezkou dávkou vitamínů! Proto jsme pro Vás ve spolupráci s Chiquita Fruit Barem, kde jsou na vysoké dávky přírodních vitamínů největší mistři, připravili speciální týdenní akci!

chi

V Chiquita Fruit Baru, který najdete v brněnské Galerii Vaňkovka, si můžete vybírat ze široké nabídky zdravých napojů a také z mnoha ovocných kelímků a dalších dobrot. Super je, že všechny nápoje zde jsou přírodního složení, bez cukru, chemie, za to s pořádnou dávkou vitamínů (mimochodem, o tom, jak se freshe v tomto baru vyrábí, jsem Vám natočila i video, více ZDE).

chiq

A protože teď, na podzim, je potřeba se nakopnout pořádnou dávkou vitamínů, ať těm všem rýmečkám a kašílkům odoláme, připravili jsme pro Vás právě s Chiquita Fruit Barem speciální týdenní akci!

Stačí, když od dnešního dne, do pátku 14. října, při objednávce v brněnském Chiquita Fruit Baru řeknete heslo „Cool Brno Blog“ – a získáte slevu 20% na fresh, nebo ovocný kelímek!

Tak toho využijte…a na zdraví!:)

ODKAZ: CHIQUITA FRUIT BAR / facebook