Miss Étoile – novinka na eshopu James Living!

Milí čtenáři! Dnes mám pro Vás článek opět věnovaný designu a krásným věcem, které rozhodně stojí za to, abyste se o nich také dozvěděli. Pokud totiž i Vy máte rádi styl a vytříbený vkus, věřím, že Vás následující řádky potěší…

Nedávno jsem Vám totiž tady, na blogu, představila brněnský eshop JAMES LIVING, který založil sympatický Jakub Řikovský, kde najdete opravdu úžasné záležitosti – nábytek, ale také bytové doplňky, textil, nádobí…, ve skandinávském designu a dokonce také šperky. Mimochodem, pokud jste můj článek ještě nečetli – dozvíte se víc ZDE.

Já sama právě s celou Jakobuvou filozofií a jeho projektem sympatizuji, líbí se mi, že se snaží jít svojí vlastní cestou a nabízí lidem něco, co je „jiné, originální, výjimečné…“. Zkrátka, pro ty z Vás, co si zakládají na jedinečnosti svého stylu a neradi zapadají do davu.
Víte, je opravdu jednoduché podlehnout reklamám a nabídkám masových prodejních řetězců, které nás obklopují – ovšem ti, kteří se nebojí hledat, vybírat si a být jiní…budou, dle mého názoru, vždy o krok napřed:)

Právě pro takové lidi, kteří mají svůj vytříbený vkus a při výběru věcí nehledí až tak na kvantitu, jako na kvalitu, nabízí značka JAMES LIVING krásné a stylové záležitosti – v první řadě pro jejich hezký domov.

A protože i zde, na eshopu James Living, se mění kolekce, přibývají nové kousky, ale i značky, chci Vám dnes představit právě jednu z nich – jmenuje se MISS ÉTOILE a je to dánská značka, která je nesmírně ženská, kreativní, která klade velký důraz na detail a osobnost.

jl

Všechny výrobky této značky jsou pečlivě navržené a každá kolekce obsahuje pastelové barvy s černým akcentem, který výrobkům dodává jedinečný vzhled. Výrobky obsahují prvky Francie, ženskosti a Art deca. 

jl1

Jedná se především o krásné, designové nádobí a doplňky do kuchyně, které mohou sloužit ovšem i k dekoračním účelům. Každičká věc je totiž opravdu hezky zpracovaná, s důrazem na zajímavé a působivé detaily. Zajímavé je i zpracování kontrastních barev – bílé, krémové, světle růžové, v kombinaci s černou. Výsledkem je hravý design, který v sobě spojuje retro nádech s moderním stylem.

AW2016_image_2

Kromě nádobí a doplňků do kuchyně pak tato značka nabízí i bytový textil a další úžasné kousky, které se Vám rozhodně budou líbit – třeba taštičky na kosmetiku, nebo nádherné polštářky, které skvěle vyladí Váš interiér.

AW2016_image_front

Krásné věci, souhlasíte? Mrkněte na celou nabídku produktů značky Miss Étoile na eshopu James Living, viz odkaz níže. A už brzy Vám představím další krásné věci, které tu nabízí, tak se těšte…:)

ODKAZ: JAMES LIVING / web, eshop
ODKAZ: JAMES LIVING / facebook