Ty nejlepší ryby a mořské plody – to je OCEAN48!

Ryby a mořské plody! Asi moje vůbec nejoblíbenější jídlo:) Jste na tom podobně? Já věřím, že se mnoho z Vás určitě najde:)

Určitě – pokud pravidelně sledujete náš blog – víte, že mám, řekněme, pozitivní vztah ke zdravému životnímu stylu. Už od malička dbám na zdravou stravu, která je podle mě naprosto zásadní pro naše tělo. Samozřejmě, občas si taky nějak lehce „zahřeším“, ale obecně mám vůči svému životnímu stylu celkem „čisté svědomí“:) Je to celé asi díky mým rodičům, kteří mi odmalička vštěpovali v tomto směru dobré základy.

No a součástí mého zdravého životního stylu je i fakt, že jím hodně a často ryby a mořské plody. Jsou lehké, zdravé, jednoduché na přípravu…zkrátka mi chutnají:) No, nesmím také zapomenout to, že jakožto velký milovník zvířat jsem v podstatě přestala jíst jiné maso, nesouhlasím s chovem a stylem zabíjení zvířat. V případě ryb – jasně, jsou to také zvířata – jsem schopná ještě celý proces výlovu…atd…tolerovat. Proto jsem rybami nahradila v podstatě veškeré ostatní maso, které jsem doposud jedla.

ocean3

Ale o čem Vám chci dnes vlastně hlavně napsat – víte, v Brně nežiju zase tak dlouho, přestěhovala jsem se z Prahy, kde bylo obrovské množství služeb, obchodů, nebo restaurací. Rozdíl jsem samozřejmě v Brně pocítila. A proto tu s velkým nadšením uvítám vždy takovou značku, která mi přijde dobrá, kvalitní, zajímavá, poctivá… Proto jsme založily i náš blog, abychom Vás jeho prostřednictvím tyto značky představily:) A jednou znich je také OCEAN48.

ocean2

Značka OCEAN48 se snaží, aby se ryby a mořské plody zařadily ve větší míře do našich jídelníčků. Mnoho lidí se totiž při nákupu ryb a mořských specialit obává i vysoké ceny – ovšem „posláním“ OCEAN48 je, aby ryby mohl vyzkoušet opravdu každý. Snaží se přispět k tomu, aby se mořské ryby a další produkty staly běžnou součástí jídelníčku, stejně jako kuřecí nebo vepřové maso.

Značka neustále rozšiřuje svůj sortiment, zákazníci se díky svému zájmu stávají spolutvůrci sortimentu – není problém  zajistit jakýkoliv produkt, který vyprodukuje moře, a to v naprosté čerstvé kvalitě. 

ocean9

OCEAN48 se tedy specializuje na prodej čerstvých ryb a plodů moře v té nejvyšší možné kvalitě, ve svém oboru je to naprostá jednička na lokálním trhu. Jen v Brně najdete prodejny OCEAN48 na pěti místech, jeden obchod je také v Olomouci.

ocean12

Značka nabízí přes 400 produktů, které je schopna poskytnout do 7 dnů od objednání, stabilně si pak můžete koupit více jak 50 produktů čerstvých ryb a darů moře. Kromě toho poskytuje svým zákazníkům další služby – možnost rezervace, čištění celých ryb, vakuování, bohatá je i nabídka doplňkového sortimentu (příprava sushi, vinný sortiment). OCEAN48 navíc vyrábí více jak 15 produktů rybích delikates v perfektní kvalitě – bez barviv a dalších chemických přísad.

ocean10

Kromě svých několika prodejen má značka také Rybí bistro – které je vůbec první svého druhu. Najdete ho na Palackého třídě 60 a rybí speciality Vám tu připravují přímo před Vašima očima:)

ocean7

Já jsem tu častým a moc spokojeným zákazníkem. Všechna jídal tu chutnají opravdu skvěle, kvalita je špičková a ceny, myslím, naprosto přijatelné:) Navíc, na jídlo nečekáte a vybírat je z čeho – nechybí vždy polévka, saláty z ryb a plodů moře /určitě vyzkoušejte „chobotnicový“/, nechybí ani rybí burgery, fish & chips a mnoho dalších, rybích dobrot:)

ocean8

OCEAN48 je také pořadatelem pravidelných Slavností moře – grilování rybích specialit na Slovanském náměstí. Ochutnat skvělé rybí dobroty můžete také na tradičním pátečním grilování na Minské. O těchto akcích Vás pravidelně informujeme:)

Mimochodem, prohlédněte si report ze zatím největšího grilování ryb – Tsunami – Slavností moře, které proběhlo poslední srpnový víkend – fotky najdete ZDE a také ZDE

Takže, pokud máte rádi ryby, určitě se v Brně na OCEAN48 spolehněte:) Za kvalitu ručíme!

V Brně najdete OCEAN48:

Na Merhautově 154
Na Minské 113
V OC Letmo
V OC Olympia Brno
Na Palackého třídě 13

Na Palackého třídě 60 se pak nachází také Bistro OCEAN48

V Olomouci je pak OCEAN48 v Galerii Šantovka

ODKAZ: OCEAN48/web
ODKAZ: OCEAN48/bistro
ODKAZ: OCEAN48/facebook