Pro Vaše malé princezny:)

Skvělá zpráva pro maminky malých princezen! V Brně svým holčičkám totiž můžete pořídit moc zajímavou a exkluzivní záležitost:) Zajímá Vás víc? Tak čtěte!

5D3_1482

My, maminky malých kluků, jako jsme my dvě, máme v jedné věci – nechci se rouhat, ale tak trochu smůlu… Víte, malé kluky si nemůžeme tak krásně stylovat, módit a parádit! To jsem vždycky maminkám holčiček tak trochu záviděla:) Všechny ty šatičky, sukýnky, kanýrky, legínky, košilky…ach, ach, ach! No…třeba si ještě někdy nějakou holčičku oblékat budu, ale pro ty z Vás, které už doma malou princezničku mají, mám zajímavou zprávu.

Návrhářka Eliška Tomková, kterou máme obě dvě moc rády a obě jsme si od ní už nechaly ušít nějaký ten outfitek, totiž začala navrhovat oblečení pro malé holčičky.

5D3_1519

Eliška vytvořila novou značku Elisabeth and Caroline pro malé slečny. Úvodní kolekce představila noční košilky ze 100% bavlny, vyšívaného batistu. Luxusní, roztomilé a pohodlné noční košilky budou milovat všechny holčičky a když z nich vyrostou, schovají je pro svoje dcery. Tak, jak to dělaly naše babičky, vzpomínáte? Krásná idea:)

5D3_1571

Košilky se budou dodávat s vyšitou jmenovkou, exklusivně zabalené a s osobním dopisem s návodem, jak košilky udržovat.
Já věřím, že košilky se značkou E&C budou holčičky milovat a až vyrostou, oblíbí si oblečení Elisha. Svoji princeznovskou košilku pečlivě uloží do krabice, kde si počká na další generaci, která ji bude s láskou nosit.

ODKAZ: ELISHA MODE/web
ODKAZ: ELISHA MODE/facebook

ODKAZ: ELISABETH & CAROLINE/web
ODKAZ: ELISABETH & CAROLINE/facebook

STUDIA ELISHA najdete: Showroom je v Brně na Minské ulici 85. Dále jsou pak studia ve Velkých Pavlovicích na Hlavní 666/2 a také v Praze 10 Vršovicích na Kavkazské ulici 1372/3B.