Tipy na vánoční dárky z wellness ORION

Vánoce budou už za několik málo dnů – tak jak to vypadá u vás s vánočními dárečky, máte už všechny? Věřím, že mnozí ještě sháníte, hledáte a vymýšlíte originální dárky pro vaše blízké, proto myslím, že uvítáte mou další inspiraci v tomto směru. Darujte zážitky, chvíle, které si obdarovaný vychutná a bude na ně hezky vzpomínat. Co třeba poukazy do wellness, na masáž, nebo fitness centra? Právě takové vánoční poukazy nabízí i brněnské wellness centrum ORION, které má nádherné prostory a mimo to, užijete si tu i poklidnou a pohodovou atmosféru. Čtěte dál! 

Právě dárkové poukazy na skvělé služby rozhodně nikdy nezklamou, s těmi zkrátka chybu neuděláte. A pokud nevíte, co komu věnovat, jak zaručeně potěšit, právě takový poukaz je ideální volbou. Darujte chvíle, které si dotyčný užije a vychutná, třeba i ve vaší přítomnosti.

Super tipem na dárek může být poukaz do wellness, třeba na privátní vířivku, nebo masáž. Takové dárkové poukazy nabízí také brněnské wellness centrum ORION, o kterém jsem vám zde již několikrát psala. Přímo na eshopu wellness si můžete vybrat z celé řady dárkových poukazů, buď na konkrétní služby, nebo poukazy volné – a obdarovaný si vybere, na co poukazy uplatní. 

A myslím, že nebude těžké si vybrat – portfolio služeb je ve wellness ORION opravdu rozmanité!

Zvláště, pokud dáváte přednost privátní atmosféře a přeplněná, velká wellness centra nejsou nic pro vás. Wellness Orion vám nabídne vše, co oceníte pro relaxaci i sport, ovšem v komfortním, více soukromém duchu.

Co se pak samotných služeb týká – najdete zde plně vybavené fitness centrum s pestrou škálou moderních strojů.

V samotných prostorách wellness pak můžete využít bazén s příjemně teplou vodou (32 °C) a s vodními tryskami.

Součástí vodního světa je také perličková vířivka, která vaše tělo jemně promasíruje. Teplota vody v perličkové vířivce je 34 °C.

Vedle relaxačního bazénu pak najdete vstup do parní sauny. V saunovém světě pak můžete využít celkem 4 typy saun – medovou, parní, aroma a finskou saunu. Každá má jinou teplotu, medová a aroma sauny jsou krásně voňavé…

Mezi saunováním se můžete ochladit také v ochlazovacím bazénku, který najdete na příjemné venkovní terase.

Můžete si zde také zarezervovat privátní vířivku v oddělené části wellness, kde najdete soukromí, klid a můžete si tu užít romantickou chvíli ve dvou.

Zkrátka, vánočním dárkem z wellness centra ORION chybu rozhodně neuděláte. Vsaďte na jistotu! Dárkové poukazy si můžete vybrat na eshopu, následně vám je pak zašlou domů. Je možné samozřejmě poukazy zakoupit i přímo na recepci wellness centra.

Wellness ORION najdete v Brně na Lesné, na ulici Majdalenky 10.

ODKAZ: WELLNESS ORION / eshop

ODKAZ: WELLNESS ORION / web
ODKAZ: WELLNESS ORION / facebook
ODKAZ: WELLNESS ORION / instagram