Tipy na dárky pro muže – od oblíbených kosmetických značek

Co si budeme povídat, vymyslet a sehnat vhodné dárky pro muže na Vánoce, to je často doslova „oříšek“. Proto, milé dámy, mám pro vás článek s mou inspirací – na vánoční dárkové sady pro pány, které zaručeně potěší. Jsou od velmi oblíbených značek,  které nabízí kvalitní a netradiční produkty. Chybu určitě neuděláte s ryze pánskou kosmetikou od Angry Beards, krásné dárkové sety nabízí i značka Gilette, nebo Old Spice…

Vánoční dárky pro pány… ty se shání obvykle těžko. Pokud chcete svou drahou polovičku zaručeně potěšit, překvapit, vsaďte určitě na kvalitní kosmetiku, třeba v rámci vánočních dárkových setů!

Parfémy, sady na holení, nebo i péče o vousy, pokožku… to vše určitě udělá pánům radost. I já manželovi dávám každoročně pod stromeček nějaké ty voňavé dárky. :) Pánové si totiž sami tyto produkty obvykle nekupují, takže je to často na nás, ženách – abychom pánům ukázaly, jak o sebe také pečovat.

Mám pro vás pár svých osobních tipů, od jakých značek kosmetiku, parfémy i pečující produkty pro muže koupit.

Opravdu úžasné přípravky nabízí značky Angry Beards, znáte? Značka je mimořádně oblíbená hlavně mezi „vousáči“, neboť ze sortimentu můžete vybírat zejména super kosmetiku pro péči o vousy!

Jsou to nejrůznější oleje, balzámy i krémy… Můj manžel miluje právě zmiňované oleje na vousy, jsou prý absolutně nejlepší!

Za zmínku stojí ovšem i kosmetika pro péči o intimní partie pánů. :) Jsou to nejrůznější gely, antistick balzámy – no, my ženy tomu asi těžko rozumíme, ale pro pány prý super! :)

Navíc, k této kosmetice jsou vždy i velmi vtipné popisy. ;) Já letos manželovi objednala dárkovou sadu Angry Beards Antistick, Antisweat & Revolutionary Balls Holder Underwear – jsou to zmiňované produkty na intimní partie, součástí balení jsou ovšem i trenýrky!

Značka Angry Beards ovšem nabízí i dárkové sady olejů na vousy i sety jiných produktů.

Co dalšího pánům vybrat?

Vsaďte na osvědčenou značku Gilette

Značka Gilette nabízí produtky zejména na holení – pěny, gely, péči o pokožku po holení a samozřejmě, hlavním zaměřením jsou pak i holící strojky!
Od Gilette seženete i nejrůznější dárkové sety, balení pěn na holení i holících strojků.
I u nás pod stromečkem se letos dárková sada Gilette objeví, ovšem tentokrát pro syna – jeho první holení. Věřím, že to udělá radost! :)
Velmi oblíbená mezi pány je pak i značka Old Spice. Mimochodem – můj osobní tip od této značky! Naprosto skvělé mají tuhé deodoranty, které dokonale voní a některé jsou i bez aluminiových solí.
Dokonce, tuhý deodorant Krakengard používám i pro sebe. Božsky voní a je i velmi účinný!
Značka Old Spice rovněž nabízí i dárkové sety, které jsou navíc i nádherně zabalené!

Všechny výše uvedené produkty koupíte na Notino.