Tip z bistra Zdravě, chutně…LOW CARB! Můžete si odtud objednat low carb pohoštění na vaši událost!

Bistro Zdravě, chutně…LOW CARB určitě už všichni znáte, najdete ho v centru Brna, na Zámečnické 3, dáte si tu tolik skvělých jídel, dezertů, dortíků, obložených chlebů…připravených dle zásad low carb stravy. Sama se v režimu low carb stravuji už dva roky, nesmírně mi to vyhovuje a i v tomto bistru jsem častým hostem! I proto vám chci napsat o zajímavých novinkách, které si tu pro své zákazníky opět připravili. Nově si můžete z tohoto bistra objednat obložené low carb chlebíčky, mini tortilly, malé saláty… i coby catering na vaši událost – oslavu, večírek, nebo jakoukoliv jinou příležitost. Víc info v následujícím článku!

Stravování v duchu low carb, tedy s omezeným přísunem sacharidů, je velkým trendem posledních pár let. Mnoho lidí právě díky tomuto jednoduchému principu, kdy se ve stravě vyhýbáte přísunu sacharidů, zhublo a hlavně, váhu si i drží. Low carb stravování ovšem není jen o hubnutí. Pokud jíte v tomto duchu, máte mnohem víc energie, zrychlí se vám metabolismus, nemáte pocity nafouklého břicha…

Sama moc dobře vím, o čem píšu, v režimu low carb se stravuji už dva roky a jsem spokojená. Super je, že při low carb stravě se nijak v zásadě nelimitujete na velikosti porcí, jíte velmi pestře a můžete si dopřát i něco sladkého! Při low carb stravě totiž můžete i některá povolená sladidla – třeba xylitol, maltitol, erythritol…

V Brně si pestrou škálu zdravých a velmi chutných low carb jídel, dezertů, chlebíčků…můžete dát právě v bistru Zdravě, chutně…LOW CARB, o kterém vám zde i často píšu. Do tohoto bistra chodím ráda na obědy, ale hlavně – zamlsat si! Jejich dorty, dezerty, sladké pěny…nemá to chybu!

Mimochodem, dorty z tohoto bistra si můžete objednat i na různé oslavy!

A právě mimo dorty je nyní možnost objednávek i dalšího low carb cateringu, ať už na oslavy, rauty, nebo jakékoliv jiné příležitosti.

Co přesně si v rámci slaného low carb cateringu můžete objednat?

Jedná se o speciality ze studeného občerstvení, které už možná z bistra Zdravě, chutně…LOW CARB znáte, nebo si je tu i dáváte. V rámci objednávek cateringu se ovšem jedná o menší verze těchto dobrot.

Můžete si objednat mini torilly s uzeným lososem, s kuřecím masem, s avokádem, nebo se smaženým kuřetem a salátem coleslaw.

Opravdu vynikající jsou i obložené chlebíčky, připravené samozřejmě s low carb chlebem.

Můj nejoblíbenější je chlebíček s vajíčkovou low carb pomazánkou, výborné jsou chlebíčky s uzeným lososem, šunkové s hermelínem, s prosciuttem, olivy a parmezánem, nebo pomodoro.

Milovníci salátů si pak pochutnají na mini salátech, ve verzích s červenou řepou a kozím sýrem, s avokádem, nebo s uzeným lososem.

Určitě vám doporučuji tyto studené speciality v bistru ochutnat, věřím, že budete nadšení. A pokud si low carb dobroty objednáte i na vaši událost, jsem si jistá, že si je zamilují i všichni hosté. A kdo ví, třeba je to inspiruje právě i k začátku low carb stravování! :) 

Bistro Zdravě, chutně…LOW CARB najdete v centru Brna na Zámečnické 3.

ODKAZ: ZDRAVĚ, CHUTNĚ…LOW CARB / instagram
ODKAZ: ZDRAVĚ, CHUTNĚ…LOW CARB / facebook