Tip pro všechny gurmány – vyzkoušejte výborné koření – papriky od brněnské firmy Rubin Paprika

Jak dobře vím, mezi vámi, čtenáři a sledujícími mého blogu, je mnoho gurmánů a milovníků dobrého jídla! Proto věřím, že vás oslovím i mou inspirací v tomto směru. Chci vám totiž představit brněnskou firmu Rubin paprika – ta se zaměřuje na výběrové koření a zejména na velmi kvalitní, pravou maďarskou papriku, kterou k nám dováží. Jak jistě víte, právě maďarská paprika je proslulá a chuťově opravdu výjimečná.
Sama jsem začala papriky od Rubin paprika testovat na začátku léta, používám je do různých jídel a můžu napsat, že ta chuť je dokonalá! Víc v mém následujícím článku a pozor, mám pro vás i svůj slevový kód „rubinpaprika“, který je na 10% slevu na celý sortiment na e-shopu www.rubinpaprika.cz.
Čtěte dál!

Sama miluji dobré jídlo, ráda vařím a hlavně, ochutnávám i nové, zajímavé a netradiční speciality. I takové, které mé domácí vaření mohou obohatit a mé pokrmy tak pozvednout na lepší úroveň. :)
I proto jsem ráda kývla na nabídku brněnské firmy Rubin paprika. Jejím hlavním zaměřením je výběrové koření a hlavně – jak už sám název společnosti napovídá – maďarská paprika!

Možná si nyní říkáte, že na paprice, coby koření, nemůže být zase nic extra výjimečného… Ale opak je pravdou!
Právě zmiňovaná pravá maďarská paprika je chuťově zcela jinde, než „obyčejné“ paprikové koření, které kupujete běžně v obchodech s potravinami. A věřte, poznáte to okamžitě, hned při prvním ochutnání.
Papriky od Rubin paprika testuji již od začátku léta, používám je do různých jídel a obecně teď patří k mému snad nejoblíbenějšímu koření.

Rubin paprika nabízí papriku v několika typech – mletou klasickou sladkou, také v BIO kvalitě, pálivou, uzenou na bukovém dřevě (a opravdu uzenou, ne „jen s uzenou příchutí), v nabídce i v pálivé verzi.

Papriky od této značky mají mimochodem i vysoký podíl barviva (ASTA) od 160 do 180 – jídlo získá i nádherně červenou barvu. Pozor, jedná se o přírodní barvivo, přímo z papriky!

Mleté papriky určitě běžně využíváte do celé řady jídel, naším doma nejoblíbenějším je rozhodně kuře na paprice. A věřte, s mletou paprikou od Rubin paprika toto získá toto jídlo nejen nádherně červenou barvu, ale i velmi intenzivní paprikovou chuť.

Uzená paprika je pak výborná do různých dipů – třeba ke grilovaným masům. Oceníte ji třeba i do polévek, na dochucení marinád, nebo omáček.

Můj absolutní TOP produkt – olej z paprikových semínek! Jedná se o olej získaný opravdu přímo z paprikových semínek, který je bohatý na kyselinu linolovou (omega 6 – podporuje udržení hladiny cholesterolu v krvi) a obsahuje i celou řadu dalších prospěšných látek – je tedy i velmi zdravý! A mimo to, dodá jídlu i skvělou chuť, nebo barvu. Olej je k dostání i v BIO kvalitě, použít jej můžete do salátů, na vaření, do omáček, výborný je i do míchaných vajíček!

Já tento olej použila právě i na přípravu kuřete na paprice – můžete jej využít coby běžný olej.

Asi nejzajímavějším a vůbec nejprodávanějším produktem značky je „Červená čtyřka„, balení 4 výrobků v luxusní krabici. Mimochodem, tento produkt je i hezkým dárkem!
Červená čtyřka obsahuje zmiňovaný paprikový olej, balení sladké papriky, balení uzené sladké papriky a také drcenou pálivou papriku v kořence s mlýnkem. Tyto 4 výrobky jsou také ideální na seznámení se s paprikovým porfoliem značky. :)

Určitě doporučuji vyzkoušet, budete nadšení! Sympatické jsou i ceny – a pokud využijete můj slevový kód rubinpaprika, máte na e-shopu http://www.rubinpaprika.cz navíc i slevu 10% na celý sortiment!

Mimo to, papriky Rubin jsou k dostání také v prodejnách World of chilli (Starobrněnská 20, Brno), Kratochvílovci (OC Olympia), Potraviny u „Céčka“ (Oblá 40), ALDO smíšené zboží (Pražská 59, Brno).
Veškeré produkty je pak možné vyzvednout i přímo na sídle firmy Kun Trade na ulici Blatného 23 v Brně – Žabovřeskách.

ODKAZ: RUBIN PAPRIKA / facebook
ODKAZ: RUBIN PAPRIKA / instagram
ODKAZ: RUBIN PAPRIKA / web, e-shop