TIP na dárek, kterým rozhodně nezklamete:)

Znáte to asi sami… Někdo z Vašich blízkých má narozeniny, nebo se blíží výročí svatby s Vaší drahou polovičkou… A Vánoce? Přímo útok na Vaše nervy… Už asi víte, o čem mluvím. Jasně, o výběru toho pravého a správného dárku, kterým nezklamete, potěšíte a co víc, překvapíte!

Já tento problém řeším poměrně často. Rozhodně totiž nepatřím k té „kreativní“ části lidí, kteří přímo hýří vynikajícími a zaručeně originálními tipy na dárky pro své nejbližší. Kdykoliv se dozvím, že někdo z mého okolí dostal TAK FANTASTICKÝ dárek – jen si řeknu  „sakra, proč toto někdy nenapadne mě…“. Znáte to taky? Já myslím, že se pár podobných případů mezi Vámi jistojistě najde:)

On je výběr správného dárku opravdu komplikovaný… Pokud chcete totiž dotyčného překvapit (což třeba dárkem typu „seskok padákem“ rozhodně překvapíte), ale také zároveň potěšit (což u toho „skoku padákem“ rozhodně zaručeno nemáte), není výběr jen tak. A já opravdu moc ráda vidím, když člověk, kterému dárek dávám, má OPRAVDU RADOST. O tom to přece je, že? To je totiž pak zároveň dárek i pro nás – vidět radost svého nejbližšího:)

Dárkový poukaz Augustian-life.cz

Já mám pro Vás dnes tip na dárek, kterým rozhodně nezklamete… Naopak, můžete si být jistí, že jím darujete něco, na co dotyčný bude ještě dlouho vzpomínat. Darujete totiž zážitek, který je dokonalý do posledního detailu!

Jak už  jsem Vám na blogu dřív napsala, zažila jsem několik krásných dnů ve wellness hotelu Augustiniánský dům v Luhačovicích (víc si můžete přečíst ZDE). A právě tento hotel nabízí úžasné pobyty, které – v případě dárku – rozhodně nezklamou. Svým nejbližším tedy můžete věnovat voucher na některý z wellness pobytů, na který budou ještě dlouho vzpomínat.

Aroma Augustian Candles 2

A Vy si můžete být zcela jistí, že takovýmto dárkem rozhodně nezklamete. Já sama považuji právě Augustiniánský dům za jeden z nejkrásnějších wellness hotelů v České republice – navíc s tak rozmanitou nabídkou služeb a aktivit, že to zde rozhodně stojí za návštěvu.

Herbal moment 1

Ve wellness hotelu Augustiniánský dům zažijete skutečný relax, odpočinete si, uděláte něco pro své tělo a svoje zdraví – v nabídce je mnoho masáží a procedur, ze kterých si stačí jen vybrat.

Luhacovice,Czech Republic 13.03.12 - Hotel Augustiniansky Dum / Photo by Jan Prerovsky / tel.: +420 608 227 561 / www.janprerovsky.com

Luhacovice,Czech Republic 13.03.12 – Hotel Augustiniansky Dum / Photo by Jan Prerovsky / tel.: +420 608 227 561 / www.janprerovsky.com

Úžasné je zde také wellness centrum – nabízí bazén, několik tipů saun a další služby, které jsou opravdovým balzámem pro Vaše tělo i duši:)

Romantický pokoj Augustian 2

Nabídka pobytů ve wellness hotelu Augustiniánský dům samozřejmě myslí i na to, že pobyt chcete darovat – a tomu je přizpůsobena i nabídka voucherů, které můžete zakoupit na eshopu AUGUSTIAN LIFE.

Pánové – Vy si tu můžete vybrat pobyt pro Vaši přítelkyni, kterým rozhodně nezklamete – mrkněte na balíček Kouzelná romantika!

Pokud hledáte vhodný dárek například pro své zaměstnance, kolegy, nebo přátele – třeba k narozeninám, potěšíte balíčkem Dokonalá relaxace – zkrátka, přesně toto je ten dárek, který je určitě ten pravý:)

Naopak pro Vaše rodiče, kterým chcete udělat radost – třeba dárkem k Vánocům, nebo životním jubileu – vyberte balíček Cesta za zdravím

Zážitkový poukaz Augustian-life.cz

Zkrátka, pobyty ve wellness hotelu Augustiniánský dům jsou tím pravým a zaručeně pozitivním překvapením. A o to přece při výběru toho pravého dárku jde:)

Nejjednodušší cesta k dárkovému poukazu je přes zážitkový on-line portál hotelu www.augustian-life.cz

ODKAZ: WELLNESS & SPA HOTEL AUGUSTINIÁNSKÝ DŮM/web

ODKAZ: WELLNESS & SPA HOTEL AUGUSTINIÁNSKÝ DŮM/facebook

ODKAZ: AUGUSTIAN LIFE/web/eshop