Tip – Bachovy esence ve zdravotnickém centru ViaRa Salve

Věřím, že pojem “Bachovy bylinné esence” je pro mnohé z vás známý. Tyto jedinečné rostlinné esence jsou známé svými prokázanými pozitivními účinky na naše zdraví, a to zejména ve psychické rovině. Ovšem, jen málokdo už ví, že nejideálnější v souvislosti s  užíváním Bachových bylinných esencí je možnost nechat si tyto esence namíchat přesně na míru, podle vlastních potřeb. Právě toto nabízí nově i ve zdravotnickém centru ViaRa Salve! Na konzultaci jsem tu byla i já, nechala jsem si pro sebe i vlastní Bachovy esence namíchat. V čem spočívá jejich jedinečný efekt? Víc v následujícím článku.
Už jen celý příběh, historie vzniku Bachových bylinných esencí, je velmi zajímavý. Určitě mnozí “Bachovky” znáte, nebo jste o nich slyšeli – na trhu existují už opravdu velmi dlouho. Tyto jedinečné bylinné esence vytvořil před mnoha lety doktor Bach – a to v reakci na studii účinku medicínských vakcín na různé typy lidí.
Zjistil, že vakcíny nezabírají na všechny lidi stejně – a dospěl k závěru, že se tak děje v návaznosti na různé povahy a psychické kondice těchto osob.
Začal proto vytvářet unikátní rozstlinné esence, přesně “na míru” různým typům lidí. Tyto esence pak testoval na mnoha osobách, s odlišnými vzory psychiky.
Primárním cílem Bachových bylinných esencí je tedy řešit zejména psychickou vyrovnanost, balanci. Ta je ovšem velmi klíčová pro fyzické zdraví – právě psychika totiž velkou mírou ovlivňuje naši zdravotní kondici.
Doktor Bach tak připravil unikátní esence, kdy každá obsahuje výtažek z jiné rostliny – a to vždy za účelem řešit jinou obtíž.
Naše problémy v psychické rovině pramení vždy z určitých faktorů, které je důležité umět rozpoznat. A podle toho si pak necháte namíchat preparát přesně pro vás, který obsahuje vybrané Bachovy bylinné esence. Laik se v tomto asi těžko vyzná, ideální je proto svěřit se do rukou proškolené osoby, která s “Bachovkami” pracuje, rozumí jim a dokáže vám tento unikátní a přesně váš preparát namíchat.
Přesně toto nyní nově nabízí paní Jana Košulics Valouchová ve zdravotnickém centru ViaRa Salve. Můžete sem přijít na konzultaci, pobavíte se o tom, co přesně vás trápí a co potřebujete řešit.
Paní Jana ve ViaRa Salve vás vyslechne, podle svých zkušeností přesně ví, které z Bachových bylinných esencí by přesně vám mohly pomoci. Vytvoří a namíchá vám unikátní preparát, který obsahuje Bachovy bylinné esence pro řešení vašeho problému. Vysvětlí vám i dávkování a způsob užití.
Je také skvělé, že Jana je s vámi v kontaktu i během užívání. Můžete jí zavolat, zda se váš problém lepší, nebo nikoliv – pokud ne, váš preparát se upravím přidáním jiné esence.
Velkou výhodou Bachových bylinných esencí je to, že jejich užívání nemá žádné kontraindikace. Mohou je užívat i děti, těhotné a kojící ženy a dokonce i zvířata!
Cílem užívání Bachových esencí je dostat se do pohody, vyrovnanosti a dobré psychické kondice. To se pak odrazí i na vašem celkovém zdravotním stavu.
Sama “Bachovky” nyní užívám a cítím se moc fajn! Vyzkoušejte – a doporučuji, nechejte si ve ViaRa Salve sestavit unikátní kapky, přesně pro vás.

Centrum ViaRa Salve nově najdete na Masarykově 25 (vchod v průchodu).

ODKAZ: VIARA SALVE / web
ODKAZ: VIARA SALVE / facebook
ODKAZ: VIARA SALVE / instagram