SOUTĚŽ!!! Proměň se v kadeřnictví Jacob & The Stylers

Máme pro Vás další soutěž – a opět o velmi luxusní cenu:) 

Tentokrát jsme pro Vás připravily soutěž ve spolupráci s nejlepším kadeřnictvím v Brně, které jsme Vám nedávno na blogu představily. Jedná se o salon Jacob & The Stylers, kde pracují velcí profesionálové, kteří si dokáží s vytvořením Vaší úžasné image skvěle poradit:) Mimochodem – přečtěte si náš článek o tomto salonu zde: Představujeme Vám: Jacob & The Stylers

67937_216569851849081_274866876_n

Salon JACOB & THE STYLERS si budete moci pamatovat ještě z doby, kdy se jmenoval jinak – TONI&GUY, což je velmi úspěšná, světová kadeřnická značka. Salon pod tímto jménem fungoval od roku 2009 – a už za několik měsíců získal své výsadní postavení – stal se například hlavním partnerem módních přehlídek posledních ročníků veletrhu STYL KABO, je hlavním partnerem doprovodného programu PGA TOUR grandfinále, česal „módní Oscary“ Elle Style Awards 2009, pražskou přehlídku Vivienne Westwood, ale třeba i benefiční koncert Nadace Terezy Maxové…

jacob1

Pětičlenný tým má zkušenosti z Londýna i prvního pražského salonu TONI&GUY v Čechách. V roce 2013 vzniká ovšem vlastní, nezávislá značka JACOB & THE STYLERS, která se nebojí experimentovat. Pod její záštitou absolventi londýnské akademie Toni&Guy předávají zkušenosti všem zájemcům o nadstandardní kvalitu střihů a stylingu. Salon pořádá i nejrůznější eventy, focení a workshopy – jak pro laickou, nebo odbornou veřejnost. Máte tak jedinečnou možnost dozvědět se o péči o vlasy něco víc.

Zpátky ale k naší soutěži!
Jak už asi tušíte, soutěžíme o proměnu Vaší image právě v tomto salonu! Vítež získá odbornou konzultaci a následnou realizaci Vašeho zbrusu nového účesu, který si vyberete a který Vás zcela promění:) 

Vítěze/vítězku také během proměny nafotíme a natočíme – a výsledek zveřejníme u nás na blogu a také na webu a FB stránkách kadeřnictví Jacob & The Stylers.

Pojďte do toho, super výsledek a Vaši spokojenost garantujeme:)

A co udělat, jestli chcete úžasnou proměnu Vaší image vyhrát?

1. Pošlete nám Vaši fotku a napiště důvod, proč byste zrovna Vy měli v kadeřnictví Jacob & The Stylers proměnu vyhrát! Vybereme nejzajímavější a nejvtipnější odpověď:)

2. Fotku spolu s důvodem k proměně nám posílejte do zpráv (na Facebooku), nebo na mail info@coolbrnoblog.cz

Držíme Vám palce!;)

Soutěž potrvá do konce května.

ODKAZ: JACOB & THE STYLERS/web
ODKAZ: JACOB & THE STYLERS/facebook