Soutěž o proměnu – vyhlášení vítězky!

Milé dámy, dočkaly jste se! Konečně mám pro Vás vyhlášení vítězky soutěže o proměnu a focení u skvělé fotografky Aleny Podolníkové!

Věřte, krásné můžeme být všechny, jen vědět, jak na to!:) A pokud v tomto směru tak trochu tápete, není nad to se svěřit do rukou těm, kdo ženské kráse rozumí.
A právě skvělá vizážistka Nelli Vaněčková a fotografka Alena Podolníková mají na to správné vidění ženské krásy opravdu vlohy a odhad. Dokáží na ženě vždy vyzdvihnout její přednosti a poukázat na to, čím je daná dáma jedinečná. Alena je navíc skvělou fotografkou, tudíž Vás dokáže krásně zachytit – výsledkem jsou pak dokonalé fotky, které Vám zůstanou jako památka na celý život.

A právě proměnu a také focení u fotografky Aleny Podolníkové jste mohli vyhrát v mé soutěži. Více pak k jejím pravidlům ZDE.

Společnými silami jsme s Nelli a Alenou vybraly vítěžku – kterou Vám představujeme! Vítězkou je paní KAMILA MATOUŠKOVÁ – moc gratulujume!
Zde je fotka, kterou paní Matoušková zaslala:

k-matouskova

Kamila se může již brzy těšit na realizaci celé proměny, kterou si i já nenechám ujít a přinesu Vám z ní reportaž.

Vy ostatní nevěšte hlavu – dokonalou proměnu můžete zažít také. Stačí se domluvit s Alenou na focení – více informací najdete na jejím webu, viz odkaz níže:)

ODKAZ: ALENA PODOLNÍKOVÁ FOTO / web