SOUTĚŽ o poukaz na botičky z obuvi TEZYO v hodnotě 4.000,-!

Na nové boty, na ty se místo v botníku vždycky najde, co říkáte, holky! Navíc – pokud je můžete získat zcela zdarma! ;) Mám tu pro Vás totiž soutěž – právě o botičky! A pozor, vítězka se bude mít moc dobře, vyhraje totiž poukaz v hodnotě 4.000,- na výběr jakýchkoliv bot do nové obuvi Tezyo!

O obuvi Tezyo jsem Vám na blogu už psala – novou prodejnu této značky máme ani ne tři měsíce otevřenou v brněnské Olympii – a za mě je tu fakt senzační nabídka. A právě dobrý obchod s botami, ten mi tedy v Brně chyběl… V Tezyo se dá rozhodně vybrat – je to multibrandový obchod, kde mají tolik božích kousků, že nebudete vědět, po kterých sáhnout dřív… ;)

V aktuální, letní kolekci, je mnoho úžasných modelů – najdete tu trendy letošní sezóny, nádherné páskové sandálky – třeba i ty v metalických barvách, které jsou letos velký hit!

Super jsou i botičky na klínku, nejrůznějí balerínky, nebo krásné boty na podpatku, s otevřenou špičkou – ty na noze vypadají neuvěřitelně! Sama jsem si je pořídila a jsou to nejoblíbenější boty tohoto léta… :)

Zpátky ale k naší soutěži – obuv Tezyo věnovala Vám – mým čtenářkám – poukaz na výběr libovolné obuvi, a to v hodnotě krásných 4.000,- A za takovou cenu, holky, pořídíte i nejedny botičky…:) Tak se rozhodně zapojte, stojí to za to! :)

A jaké jsou podmínky soutěže?

  1. Dejte „like“ FB profilu COOL BRNO BLOG
  2. Dejte “like” FB profilu TEZYO 
  3. Pozvěte všechny své přátele k olajkování FB profilu Cool Brno Blog (na PC – pokud se dostanete na tento FB profil, v nabídce po pravé straně máte možnost „pozvat své přátele“)
  4. Odpovězte na otázku: KDE V BRNĚ OBUV TEZYO NAJDETE?
    Odpověď pište do zpráv nebo komentářů na FB Cool Brno Blog, nebo na mail info@coolbrnoblog.cz

Soutěž poběží 14 dnů, vyhlášení Vás čeká 24. srpna. :)

ODKAZ: TEZYO / facebook