SOUTĚŽ O POBYT ve Spa hotelu Lanterna!

Milí čtenáři! Jak jsem Vám slibovala, tak také plním…:) Mám pro Vás jedinečnou soutěž, ve které můžete vyhrát pobyt na dvě noci pro dvě osoby ve Spa hotelu Lanterna v mých milovaných Velkých Karlovicích. A kromě toho i další skvělé ceny!

Jak jsem se Vám zde již několikrát svěřila, právě Velké Karlovice jsou pro mě druhým domovem. Mám moc ráda zdejší nádhernou přírodu, kulturu, gastronomii, pohostinnost milých lidí a také služby hotelů Horal a Spa hotelu Lanterna, které se dle mého názoru řadí k těm nejkrásnějším v naší zemi.

12829297_1037546212948018_2911505256460401227_o

Spa hotel Lanterna je opravdu perfektní v mnoha ohledech! Nachází se v srdci panenské přírody, v blízkosti sjezdovky Razula, s nádherným výhledem do okolí. Přímo u hotelu je pak cyklo stezka, pro děti dětský park Razulák, v zimě upravované stopy pro běžkaře, nedaleko golfové hřiště a mnoho dalšího vyžití.

image005

Samotný hotel pak poskytuje dokonalé služby, vynikající gastronomii – jídla si můžete vychutnat i v místní zážitkové restauraci Vyhlídka, která každé dva měsíce mění degustační menu. Součástí hotelu je i výborně vybavené wellness centrum, kde nechybí sauny, bazén, pestrá nabídka masáží, nebo příjemná relax zóna s výhledem do přírody. Ubytovaní hosté mají v ceně nejen snídani, ale také večeři a kromě toho neomezený vstup do L-Spa a také do nedalekého Wellness Horal.

restaurace-vyhlidka

bazen-spa

A právě pobyt pro dvě osoby na dvě noci v nádherném Spa hotelu Lanterna můžete vyhrát v této soutěži. Kromě této hlavní ceny pak soutěžíme o Spa day v hotelu Lanterna, což je celodenní pobyt v L-Spa s masáží a fitness menu k obědu a také o 3x volnou vstupenku do Wellness Horal – taktéž platí pro dvě osoby.

Ceny tedy jsou:

1x pobyt pro 2 osoby na 2 noci ve Spa hotelu Lanterna
1x Spa day v hotelu Lanterna
3x volná vstupenka do Wellness Horal pro 2 osoby

Podmínky soutěže:

  1. Nasdílejte soutěžní příspěvek na Váš FB profil
  2. Pozvěte všechny své přátele, aby dali like FB profilu Cool Brno Blog 
    Na PC na FB profilu Cool Brno Blog najdete možnost „pozvat své přátele“ v nabídce po pravé straně pod úvodní fotkou
  3. Odpovězte na otázku: Jak dlouhou masáž obdržíte v rámci balíčku Romantické hýčkání, pokud se ubytujete v nejluxusnějším apartmá Suite Spa? Správnou odpověď naleznete na webu hotelu Lanterna :)
    Odpovědi mi pište buď do zpráv na FB Cool Brno Blog, nebo na mail info@coolbrnoblog.cz

Hodně štěstí!:)

ODKAZ: RESORT VALACHY/web
ODKAZ: RESORT VALACHY/facebook

ODKAZ: SPA HOTEL LANTERNA/web
ODKAZ: WELLNESS HORAL/web