Soutěž o pobyt v Beskydech, v luxusním SPA hotelu Lanterna, s polopenzí!

Vyhrajte pobyt pro dvě osoby v luxusním SPA hotelu Lanterna ve Velkých Karlovicích! Je tady další skvělá soutěž, kterou musíte zkusit – taková výhra by přece udělala radost každému! ;) Jak soutěžit? Čtěte dál!

Pokud pravidelně sledujete můj blog, už určitě víte, že právě Velké Karlovice a zdejší Resort Valachy jsou mojí doslova srdeční záležitostí. Jezdím sem pravidelně a v každém ročním období, protože to zde má vždy své nezaměnitelné kouzlo. Ať už s celou rodinou, s dětmi, s kámoškou na wellness víkend, nebo s partnerem, sami dva… A můžu potvrdit – i když už máte třeba děti, jednou za čas, vyrazit s partnerem sami, je naprosto skvělé a vztahu to prospěje:)

A právě pobyt ve zdejším luxusním SPA hotelu Lanterna můžete vyhrát i v mé dnešní soutěži. Pobyt si můžete užít s partnerem, ale samozřejmě i s někým jiným, třeba s kamarádkou, nebo maminkou…

Spa hotel Lanterna je opravdu perfektní v mnoha ohledech! Nachází se v srdci panenské přírody, v blízkosti sjezdovky Razula, s nádherným výhledem do okolí. Hotel pak poskytuje dokonalé služby, vynikající gastronomii – jídla si můžete vychutnat i v místní zážitkové restauraci Vyhlídka, která každé dva měsíce mění degustační menu. Součástí hotelu je i výborně vybavené wellness centrum, kde nechybí sauny, bazén, pestrá nabídka masáží, nebo příjemná relax zóna s výhledem do přírody. Ubytovaní hosté mají v ceně nejen snídani, ale také večeři a kromě toho neomezený vstup do L-Spa a také do nedalekého Wellness Horal.

Zpátky ale k soutěži – co můžete vyhrát?

Cenou je pobyt pro 2 osoby na 2 noci ve Spa hotelu Lanterna, zahrnující snídani, večeři a neomezený vstup do L-Spa a Wellness Horal. Platnost voucheru do 30. 6. 2018.

Podmínky soutěže:

  1. Dejte like FB profilu Cool Brno Blog
  2. Pozvěte všechny své přátele, aby dali like FB profilu Cool Brno Blog 
    Na PC na FB profilu Cool Brno Blog najdete možnost “pozvat své přátele” v nabídce po pravé straně pod úvodní fotkou
  3. Odpovězte na otázku:  Jak se jmenuje romantický pobytový balíček Spa hotelu Lanterna ideální pro páry? Odpověď naleznete ZDE. ;)
    Odpovědi mi pište buď do zpráv na FB Cool Brno Blog, nebo na mail info@coolbrnoblog.cz

 

 

  • Využití poukazu ve všední dny v únoru a v březnu, od dubna do června je možné využití i o víkendu

Hodně štěstí!:)

ODKAZ: RESORT VALACHY / web
ODKAZ: RESORT VALACHY / facebook

ODKAZ: SPA HOTEL LANTERNA / web
ODKAZ: SPA HOTEL LANTERNA / facebook