Soutěž o ošetření „AROSHA BANDÁŽE“ s Denními lázněmi Brno!

Léto je sice pomalu, ale jistě za námi, ovšem, o krásnou, pružnou a hladkou pokožku bez celulitidy přece stojíme i nadále, souhlasíte, dámy?:) A mimochodem, dnů, kdy ukážeme nohy v sukýnkách, bude ještě určitě mnoho…:)

Proto jsem pro Vás ve spolupraci s Denními lázněmi Brno připravila zajímavou soutěž – o ošetření zvané „Arosha bandáže“!
Já sama jsem měla možnost toto ošetření vyzkoušet a byla jsem doslova nadšená. Efekt je totiž okamžitě viditelný a je dlouhotrvající – což je přece nesmírně důležité, souhlasíte?:)

Photo-27.06.16-14-03-00-467x623

Co přesně tedy ty „Arosha bandáže“ jsou?
Cílem těchto speciálních bandáží je právě efektivní zpevnění, vyhlazení pokožky a také – účinné zbavení celulitidy. Celulitida, to je velký nepřítel především nás, žen a já věřím, že do určité míry s ní bojujeme asi všechny (tedy, já rozhodně ano). A zbavit se jí? Přání k nezaplacení:)

Jedná se o komplexní proceduru, která se skládá z několika částíkdy to nejdůležitější je bandážování požadované oblasti těla speciálními bandážemi, které jsou napuštěné účinnými látkami.

Photo-27.06.16-13-14-55-467x623

Photo-27.06.16-13-20-25-467x623

Arosha bandáží je několik typů – vždy je trochu odlišné složení séra a samotných účinných látek, ve kterých jsou bandáže napuštěné. Bandáže můžete volit s cílem pokožku vyhladit, zpevnit, zeštíhlit a odvodnit tělo, nebo jej vyživit. Já vybrala vyhlazující a odvnodňující bandáže.

Úvodem ošetření Vám terapeutka provede peeling pokožky, aby procedura byla co nejvíce účinná. Dále se nanese speciální sérum s účinnými látkami – a pak už se provádí zmiňované bandáže – na nejvíc problematické partie.
Poté si obléknete speciální kompresní kalhoty, které se využívají na lymfatické procedury – kalhoty Vám asi půl hodiny dělají speciální kompresní masaž, čímž zvyšují účinnost bandáží.

Photo-27.06.16-13-26-44-467x623

Bandáže s aktivními látkami se nechají půsovit cca 30 minut, poté přichází na řadu druhá část ošetření – speciální masáž bambusovými tyčemi, s výraznou biostimulační a obnovující charakteristikou.

Photo-27.06.16-14-03-35-467x623

Celé ošetření trvá necelé dvě hodinky a je velice příjemné, žádná z jeho částí „nebolí“ – a Vy si dokonale odpočinete. Co víc – jak jsem už napsala v úvodu, ošetření je velice efektivní – už druhý den vnímáte patrné zeštíhlení, zpevnění pokožky a její celkové vyhlazení – kůže je opravdu úžasně příjemná na dotek.

Teď už ale ke zmiňované soutěži!

Denní lázně Brno a jejich tým věnovali dvouhodinové ošetření AROSHA BANDÁŽE.

Co udělat, pokud chcete vyhrát?

  1. Dejte lajk FB profilu Cool Brno Blog
  2. Deje lajk FB profilu Denní lázně Brno
  3. Nasdílejte soutěžní příspěvek
  4. Odpovězte na soutěžní otázku: KDE SÍDLÍ DENNÍ LÁZNĚ BRNO?

Vaše odpovědi mi piště do zpráv na FB Cool Brno Blog, nebo na mail info@coolbrnoblog.cz 

Hodně štěstí!:)

Více o „Arosha bandážích“ na oficiálním webu Denních lázní Brno – ZDE.

ODKAZ: DENNÍ LÁZNĚ BRNO/web
ODKAZ: DENNÍ LÁZNĚ BRNO/facebook