Představuji: James Living Design!

Miluji krásné a designové věci a mám ráda styl, vkus, eleganci a originalitu. A to nejenom ve vztahu k módě, ale i k dalším věcem, kterými se obklopuji. Rozhodně to neznamená, že bych si potrpěla na luxus, ale dokáži ocenit, když jsou věci vyrobené tak, že rozhodně nezapadají do masové výroby produktů, které nás často obklopují doslova na každém kroku.

A další fakt, který je mi sympatický a který oceňuji, jsou mladí lidé, kteří se nebojí jít za svým snem a snaží se prorazit svými originálními nápady a podnikáním.

Proto bych Vám chtěla dnes představi jednoho mladého muže z Brna – Jakuba Řikovského a jeho značku James Living. Právě Jakub je jedním z těch lidí, které obdivuji – ve svém mladém věku se nebojí budovat značku, která má rozhodně velmi zajímavý potenciál!

Rovnou ale „k věci“ – chci Vám napsat, co značka James Living nabízí a proč se mi to všechno tooolik líbí!:)
James Living – to jsou bytové doplňky, nábytek, ale i nádobí, nebo bytový textil ve skandinávském stylu, který je mimochodem už delší dobu obrovsky populární.

jamesl

I já sama tento styl miluju a upřímně, postupně si do tohoto „looku“ přestavuju celý design interiéru našeho domu. Proč se mi skandinávský styl tak líbí?

Skandinávský styl je vzdušný, světlý, využívá přírodní materiály, já sama v něm vidím určitou „lehkost stylu“. Vnímám ho i tak, že má blízko k přírodě – rozhodně nečekejte žádné divoké, kýčovité barvy, umělé materiály, zkrátka nic divokého… Naopak, interiér zařízený v duchu skandinávského stylu ve Vás bude evokovat pocit souladu s přírodou – i když budete doma.

1G4A1316-HDR

1G4A1381-HDR

A právě ve skandinávském stylu nabízí značka James Living velmi rozmanitý sortiment zboží, které je pečlivě vybírané od dodavatelů z Dánska, Holandska, nebo Německa. Při výběru všech produktů klade Jakub Řikovský, zakladatel značky James Living, velký důraz na kvalitu a poutavý design. Zákazníci si tak mohou být jistí, že se jim do rukou dostávají skutečně výjimečné kousky.

1G4A1411-HDR

Kromě zajímavého a designového nábytku pak značka James Living nabízí i další vkusné bytové a kuchyňské doplňky, nádobí,  nebo bytový textil – a pozor, dokonce i šperky. Svůj domov si tu tak můžete vybavit v mnoha ohledech a věřte, podobně krásné kousky jen tak někde neseženete:)

jamesl1

page 14

jamesl3

7

4

Moc zajímavá je také nabídka bytového textilu – prostírání, dek, povlečení, povlaků na polštáře. Opět v jedinečném a originálním designu, který koresponduje se skandinávským stylem.

Page 37-2

page 24

page 67

Značka James Living funguje coby eshop – všechny věci si tak můžete hezky a v klidu prohlédnout a objednat v pohodlí Vašeho domova.

Krásné věci, souhlasíte? Já bych si tedy rozhodně vybrala – a Jakubovi fandím, protože vím, že to, co dělá, dělá s láskou a nadšením. A o tom to přece také je, ne…?;)

Mrkněte na spoustu krásných, designových kousků od značky James Living také do fotogalerie.

ODKAZ: JAMES LIVING / web, eshop

ODKAZ: JAMES LIVING / facebook