Soutěž o O BAG a O clock je tady!!!

Tak jste se konečně dočkali:) Slibovaná soutěž o tolik oblíbený O BAG je tu! A pozor, kromě tašky dle vlastního výběru můžete vyhrát také hodinky O clock!

Tašky O BAG jsou nesmírně populární, to my moooc dobře víme:) A taky víme, že VY je máte hodně rádi, protože kdykoliv o nich píšeme, nebo Vám je nafotíme, vzbudí to velký zájem. Variabilní O BAG je jasně nadčasová záležitost a módní vychytávka, která je snem snad každé z nás, souhlasíte, holky?:)

11781658_855848254500520_7979912037485276365_n

Proto jsme se rozhodly, že společně s eshopem OBAG.CZ, kde si tyto tašky, ale také další super věci v úchvatném designu můžete koupit, uděláme soutěž!!! A o co jiného, než právě o TAŠKU O BAG standart dle vlastního výběru (s volbou uší provaz, nebo koženka) a také o skvělé hodinky O clock, které si můžete opět sami sestavit!!!

magenta+provaz černý

 

o_clock_uvodka

Mimochodem značku O BAG a další zajímavé produkty, které stejnojmenný eshop nabízí, jsme Vám už na blogu představily – přečtěte si víc – ZDE.

Zpátky ale k naší soutěži:)

Co udělat, pokud chcete vyhrát? 

1. Dejte „lajk“ našemu FB profilu – zde je odkaz: www.facebook.com/coolbrnoblog

2. Pozvěte všechny své přátele, aby označili náš FB profil jako „líbí se mi“ (pokud se dostanete na náš FB profil, v nabídce po levé straně máte možnost „pozvat své přátele“)

3. Nasdílejte příspěvek o soutěži z našeho FB na Váš osobní FB profil

4. Odpovězte správně na tuto soutěžní otázku: Z JAKÉ ZEMĚ ZNAČKA O BAG POCHÁZÍ?

5. Vaši odpověď nám pište do zpráv (na Facebooku), nebo na mail info@coolbrnoblog.cz

Po ukončení soutěže vybereme dva z Vás, kteří získají tyto super ceny:)

Hodně štěstí!

Produkty O BAG koupíte v Brně v prodejně GTF v Galerii Vaňkovka.

ODKAZ: OBAG/web/eshop

ODKAZ: OBAG/facebook