Sladká inspirace – dorty, makronky a dezerty z brněnského cukrářství Sweets & Cakes

Nádherný a chuťově perfektní dort, dezerty, makronky…to přece nesmí chybět na žádné oslavě, významné události, svatbě… Hledáte inspiraci, od koho byste si tyto sladké dobroty nechali připravit? Mám pro vás zajímavý tip – chci vám doporučit brněnské cukrářství Sweets & Cakes! Paní majitelka připravuje a peče chuťově vynikající a vzhledově nádherné sladkosti – specializuje se na makronky, dezerty mini Pavlova a také na dorty. Oceníte zde flexibilitu a pružné jednání při objednávkách, vše si mohou objednat i cateringové firmy pro zajištění pohoštění. Mrkněte na můj článek a hlavně, na fotky všech těch božských sladkých specialit, budou se vám jistě sbíhat sliny!

Ke každé významné události, oslavě, svatbě…neodmyslitelně patří i sladké speciality, zejména pak hlavně dort. A jak sama vím, najít někoho, kdo vám dort, nebo i dezerty připraví nejen vzhledově perfektní, ale i velmi chutné, není jen tak… Navíc, pokud i potřebujete, aby vaše objednávka byla vyřízena rychle a včas…

Ráda bych vám prostřednictvím následujícího článku doporučila brněnské rodinné cukrářství Sweets & Cakes, odkud si vše výše uvedené – a nejen to – můžete objednat! A jsem si jistá, že budete více než spokojení. :)

Swets & Cakes je menší rodinné cukrářství, paní majitelka Darina Čečelská se specializuje zejména na výrobu dortů, makronek a oblíbených dezertů mini Pavlova.
Vše vyrábí s láskou k cukrářskému řemeslu a hlavně, z těch nejlepších dostupných surovin na trhu. Cílem je pro ni vytvořit takové produkty, které jsou nejen vzhledem naprosto perfektní, ale i velmi chutné.

Důležité je pro Darinu také maximálně splnit očekávání svých zákazníků, tedy vyjít jim vstříc co se týká i vzhledu – zejména tedy dortů.

V případě dortů si vyberete typ dortu, jeho náplň a samozřejmě i to, jak by měl daný dortík vypadat. Darina umí upéct a nazdobit nádherné dorty pro děti, ale i dorty pro dospělé – k oslavám, na svatby… Není problém nechat si vykouzlit dort ozdobený čokoládou, živými květy, makronkami, můžete mít „nahý“ typ dortu… Vše je na vašem přání.

Stejně tak si můžete nechat upéct i dezerty mini Pavlova s různým typem náplní, s ozdobami, jaké se vám líbí.

I makronek Darina nabízí spoustu, mnoho příchutí. Není problém si i zapůjčit praktický stojan na makronky, který se bude hodit na každou událost!
Mimochodem, makronky z tohoto cukrářství můžete nově ochutnat také v kavárně Coffee 4 All na ulici Chironova 8 (součást Fit 4 All).

V cukrářství Sweets & Cakes oceníte jistě i velmi pružné jednání – Darina se vždy maximálně snaží vyjít vám při objednávkách vstříc. Jsem si jistá, že se určitě domluvíte!

Jak sladké dobroty z cukrářství Sweets & Cakes objednat? Můžete buď přes zprávy na sociálních sítích (viz odkazy níže), nebo přímo přes objednávkový formulář na webu, přikládám odkaz.

Mimochodem, toto cukrářství již přijímá i objednávky na vánoční cukroví!
Krabice vánočního cukroví bude zahrnovat:

  • Vanilkové rohlíčky
  • Linecké cukroví
  • Kávové cukroví
  • Kakaová kolečka s kokosem
  • Išelské dortíčky
  • Čokoládovo-oříšková kolečka
  • Arašídové vločky se slaným karamelem
  • Čokoládové dortíčky s oříškem v cukru
  • Rafaelo kuličky

Objednávky vánočního cukroví přijímají do 31.10.2023, a to opět přes výše uvedený odkaz.

Ať o tomto cukrářství víte! Věřím, že se vám takové doporučení bude někdy určitě hodit. :)

ODKAZ: SWEETS & CAKES / web
ODKAZ: SWEETS & CAKES / facebook
ODKAZ: SWEETS & CAKES / instagram