Skvělá tělová péče od Delaromu!

Svému obličeji a pleti určitě věnujete všechnu potřebnou péči, ale nezapomínáte také na zbytek Vašeho těla, respektive jeho pokožku?

Já vím, když je Vám třeba 20, tak tyto věci zase až tak moc neřešíte… Vycházím z toho, jak jsem se k péči o „sebe samu“ stavěla já. Prostě jsem to tak nějak házela za hlavu, bylo mi přece 20:) Po koupání a sprchování stačilo obyčejné mléko z „drogerky“, co bylo zrovna doma – a hotovo.

Ale, jak člověk stárne, tak ty změny začíná sledovat nejen na svém obličeji, ale také na pokožce zbytku těla. Jasně, je mi „jen“ 32 let, ale i tak… Už to není to, co tenkrát:) Pokožka začína ochabovat, nehezky „viset“, už není tak pružná, jako dřív, ztrácí tak nějak energii. A není to jen věkem, ale i vnějšími vlivy, prostředím, ve kterém žijeme, stresem…
I když je to pořád ještě relativně „v pohodě“, už bychom k péči o tělo měly začít taky přistupovat zodpovědně:) Takže i ten krém na tělo bychom měly přece jen vybrat lepší a kvalitnější.

Já jsem mohla nedávno vyzkoušet novinku od mé oblíbené kosmetické značky DELAROM, která nabízí čistě přírodní produkty, které krásně voní a hlavně, jsou účinné. Víc si o DELAROMu přečtěte u nás na blogu – ZDE.

Photo 08.08.15 13 55 13

Jedná se o krém „Excellence“, který je určen právě pro péči o pokožku těla. Obsahuje látku Kalparian® to je extrakt z hnědé řasy bohatý na omega 3 a 6 mastné kyseliny, který stimuluje produkci kolagenu a elastinu. Díky tomu podporuje pružnost a pevnost pokožky. Organický extrakt z žita, rostlinné oleje z oliv a sladkých mandlí jsou hlavní hydratační složky určené pro tonizaci povadlé tkáně.

Photo 08.08.15 13 56 39

Krém tak Vaší pleti vrátí pružnost, lesk, ztracenou energii a dodá jí potřebou hydrataci.

Má úžasnou, jemnou konzistenci a texturu, je sametový na dotek. Lehce se roztírá, stačí krouživými pohyby nanést na požadované partie – pokožka ho snadno absorbuje. Rozhodně není mastný – což mi na krémech pro tělovou péči dost vadí. Chvíli po aplikaci cítíte jen krásnou vůni, kůže je krásně jemná, vláčná, hebká na dotek.

Photo 08.08.15 13 56 04

Při pravidelném používání je kůže krásně pružná, elastická a pevnější. Skvělé je, že i delší dobu po nanesení krému máte pocit viditelné hydratace – kůže je lesklá, neloupe se… Musím uznat, že jsem se cítila i lehce „štíhlejší“, což mě rozhodně potěšilo:)

A jaké jsou ty zázračné složky krému?

Hnědá řasa Kalparian®
Hnědá řasa, z níž je extrahován Kalparian, pochází z Bretaně. Kalparian je bohatý na steroly a mastné kyseliny (omega-6 a omega-9), jejichž koktejl hydratuje a remineralizuje pokožku. V dermis Kalparian® zabraňuje rozpadu elastinu a kolagenu a napomáhá stimulaci jejich přirozené tvorby.

Rostlinný olivový olej
Olivovník je legendárním zdrojem vitality a síly, který se přizpůsobuje suchu a roste v zemích se středomořským klimatem. Je bohatý na fenoly a vitamín E, a jeho olej působí jako silný antioxidant. Je také bohatý na skvalen, který je přirozenou součástí mastných kyselin v naší kůži a proto podporuje pružnost pokožky a její regeneraci.

Brutnákový olej
Tato rostlina s modrými hvězdicovými květy pochází z oblasti Středomoří. Je pěstována pro její semena, která jsou bohatá na omega 3 mastné kyseliny. Olej ze semen je využíván v kosmetice, jelikož působí proti stárnutí pokožky a obnovuje vypnutí tkání. Jeho aktivní složky mají také revitalizující a hydratující na oslabenou pokožku.

Mandlový olej
Mandlový olej je extrahovaný z jádra vysušeného plodu mandloně. Byl využíván již faraóny ve starověkém Egyptu jako masážní oleji hlavně pro své hydratační a zvláčňující vlastnosti. Mandlový olej je bohatý na vitamín A (zvyšuje pružnost pokožky) a vitamín E (urychluje regeneraci buněk).

Extrakt z žita
Extrakt z žita je „anti-gravitační“ aktivní složka díky obsahu arabinoxylanu. Omezuje deformaci pokožky, obnovuje mechanickou odolnost tkání a má přirozené zpevňující vlastnosti. Může být používán ve všech kosmetických produktech pro tělo i v péči o pleť pro svůj omlazující efekt.

Kosmetiku Delarom koupíte v Brně v OC Letmo v Parfums.cz, nebo přes eshop Parfums.cz.

ODKAZ: DELAROM/facebook
ODKAZ: DELAROM/web

ODKAZ: PARFUMS.CZ/web
ODKAZ: PARFUMS.CZ/facebook