Nový obchod s exkluzivní módou v Brně už brzy! REBELION!

Další skvělá zpráva pro BRNO a hlavně pro ty z nás, kdo milujeme netradiční, originální, osobitou, exkluzivní a nápaditou módu – už brzy se tu otevře zbrusu nový obchod, který nabídne takové značky, které nemají na brněnské módní scéně obdoby!

rebelion

REBELION STORE – obchod, kde koupíte módu od českých, ale také zahraničních designerů, nebudou ovšem chybět také známější značky.

Základní vizí brandu „REBELION“ je nabízet svým zákazníkům originální a osobitou módu, takovou, kterou v jiných obchodech nenajdou. Pokud tedy rádi v oblékání podtrhujete svoji výjimečnost a nechcete splývat s davem, určitě si zde vyberete. V nabídce budou exkluzivní outfity od několika zvučných jmen módního světa – na úvod zatím prozradím úspěšný label ODIVI.
ODIVI je dámský label původem z Prahy. Oblečení Odivi kombinuje originální design s pohodlnými a kvalitními materiály, které můžete nosit v každé situaci a stále se cítit jedinečně. Svůj kousek si tu najde každý.

REBELION STORE se pro Vás otevře v centru Brna – na Jakubské 123 – již brzy, očekávejte v polovině října. O podrobnostech Vás budu ještě určitě informovat:)

ODKAZ: REBELION STORE/facebook

11986320_126199387730341_2440765170294265494_n