Show and the City – událost tohoto roku v Brně!

Ve čtvrtek jsem se zúčastnila moc příjemné akce s benefičním podtextem – módních přehlídek Show and the City v hotelu Barceló.
Show and the City se v roce 2021 vrátila ve formě spojeného ročníku 2020 a 2021, jelikož předešlý ročník byl přesunut doslova 5 minut před 12 z důvodu tehdejších nařízení vlády. Díky tomu byla však Show and the City 2021 lepší a mohla navázat na předchozí úspěšný ročník, který byl hodnocen médii jako  „benefiční galavečer roku v Brně“ v hotelu Barceló Brno Palace. Víc v následujícím článku!

Září naše hosty přeneslo do nádherné Paříže, mekky módy a stylu. Patronkou večera musela být jedině Chantal Poullain, která je duší Francie tady u nás. Pořádajícími agenturami byly Wonder Production a Top Promo. Výtěžek celého galavečera pak putuje na konto dobročinné organizace Dnes Pomáhám z.s., která se také aktivně podílela na produkci.

Celým večerem 16.9.2021 nás provedl moderátor TV Prima Petr Vágner a to opět v nádherných prostorách atria hotelu Barceló Brno Palace. Krásné modelky a modelové předvedli svoji catwalk na dlouhém temně se třpytícím molu, které bylo zakončeno koncertním křídlem dokreslujícím krásu jednotlivých módních skvostů.

Své nejnovější modely prezentovali jako obvykle přední čeští návrháři jako je  Iveta Řádková, Aleš Báry, Miroslav Michael Knot, salón Eccitante, Menage, New Way Concept, Salón č.4 a svatební studio Dany Svozílkové.

Jejich modely vynesly mimo jiné nejkrásnější ženy České republiky, vítězky Miss Czech Republic. Dalším půvabným diamantem večera byla zpěvačka Anna Julie Slováčková a zpěvačka Kate Mátl. Hrou na křídlo doprovodil pianista Petr Svozílek.

Magickou atmosféru večeru dodali kouzelníci Lukáš a Pavel Šeklin, kteří opět zanechali publikum v tichém úžasu. Nedílnou součástí Paříže je opojné Moulin Rouge, do kterého hosty vtáhli umělci Brněnského Cabaretu Des Pechés.

Benefiční večer vyvrcholil předáním šeků Nikolce, která trpí Wilsonovou chorobou a společnosti Laguna, která se stará o rehabilitaci exotických zvířat, především psychicky a fyzicky postižených papoušků.

Šeky Nikolce a zástupcům společnosti Laguna předala zakladatelka dobročinné organizace Dnes Pomáhám Petra Pachlová, společně s patronkou galavečera Chantal Poullain.

Co řekla o loňském benefičním večeru  Show and the City New Your Petra Pachlová zakladatelka dobročinné organizace Dnes pomáhám, na jejíž konto opět poputuje výtěžek letošního ročníku?

„Show and the City byla naše zatím největší akce, kterou jsme spoluorganizovaly. Jsem šťastná, že se objevuje stále více lidí, kteří chtějí pomáhat, oslovují nás a my jim umožňujeme plnit jejich nesobecká přání. Jsem přesvědčená, že pomáhání by mělo patřit do běžného života každého zdravého člověka. Nikolce jsme dnes udělali ohromnou radost. Nejenže jsme vybrali krásnou částku, ale ponese si z toho zážitek na celý život. Od jedné z modelek dostala korunku ze soutěže Miss, od všech hostů vzkazy do knihy vytvořené pro ni. Děkuji tímto všem za projevenou důvěru a lidskost, se kterou se náš tým Dnes pomáhám v poslední době setkává. Jsem šťastná, že se daří šířit poslání naší organizace – tedy inspirovat, pomáhat a spojovat pomocníky s těmi, kteří pomoc potřebují.“

Další informace naleznete na:

www.showandthecity.cz

www.tawan.cz

www.dnespomaham.cz

www.svetmagie.com

www.wonder-production.cz

www.toppromo.cz

 

Bodové shrnutí:

– benefiční galavečer pořádaný pro dobročinnou organizaci Dnes Pomáhám z.s.

– večer moderuje Pater Vágner v Barceló Brno Palace

– celková částka, která byla předána prostřednictvím šeku Nikolce 153 000, Kč

– celková částka, která byla předána prostřednictvím šeku společnosti Laguna 30 000,- Kč

– šek předala zakladatelka dobročinné organizace Dnes Pomáhám Petra Pachlová, společně s patronkou galavečera Chantal Poullain

– během večera proběhnou módní přehlídky: Iveta Řádková, Aleš Báry, Miroslav Michael Knot, Eccitante, Salon č4, Menage, New Way Concept, svatební studio Dany Svozílkové

– na mole zazpívá Kate Matl, Radek Melša, vystoupí kouzelníci Lukáš a Pavel Šeklin, cabaret Des Peches a na klavír zahraje Petr Svozílek

Foto: Martin Pištěk