Shopping tipy z Campus Square Brno

V nákupním centru Campus Square Brno opět přibylo spoustu novinek, které stojí za pozornost! Moc ráda se o ně opět podělím v mé dnešní reportáži – třeba objevíte něco, co by vás mohlo oslovit, inspirovat, nebo se i hodit. ;) Čtěte dál!

Dnešní Shopping tipy z Campus Square Brno budou pestré – mám pro vás inspiraci jak módní, tak gurmánskou, kosmetickou, ale i pár praktických věcí, které mě oslovily a stojí za to, abyste se o nich dozvěděli také. A opět je v Campusu i pár novinek – nový obchod a hlavně, nové kolekce, mnohé už i v letním duchu. Tak jdeme na to!

Ovšem, nejdřív vám musím napsat o Festivalu zvířat, skvělé akci pro všechna zvířátka a jejich páníčky, která v Campusu v květnu proběhla!

Zúčastnit se mohla všechna domácí zvířátka bez rozdílu, a že se jich v Campusu opět sešlo! Lidé tu mohli předvést, jak šikovná a roztomilá zvířátka doma mají. A nejen to, soutěžilo se také o několik titulů, třeba o „nejroztomilejšího domácího mazlíčka“. :) Povedená akce!

DOBROTY Z KAVÁRNY A BISTRA PANOS
Pokud hledáte, kde si dát v Campusu něco rychlého, zdravého a hlavně, dobrého „na zub“, zkuste zajít právě do kavárny a bistra Panos. Mají tu opravdu velice široký sortiment nejrůznějších dobrot, které doslova lákají k ochutnátní! Ať už to jsou nejrůznější plněné bagetky, sendviče, panini, nebo také sladké dezerty, dortíky a zákusky. A musím říct, že zatím to, co jsem odtud ochutnala, bylo přímo vynikající! ;)

STÁNEK SUSHITIME VE FOOD COURTU
O této novince jsem vám už na blogu psala, ale stojí rozhodně za připomenutí! Zvlášť, pokud také milujete sushi, stejně, jako já. ;) Mají tu připravené hotové sushi sety, malé, nebo větší, pak různé saláty a kromě toho také teplá jídla, polévky, nebo třeba kari. A pozor – s blížící se dobou zavření jsou tu zajímavé slevy, takže se můžete najíst doslova za pár korun – a skvěle! ;)

TAŠKY A DOPLŇKY V CAMAIEU
Letošním velkým módním trendem jsou kabelky a tašky vyrobené z přírodních materiálů – a musím říct, že si získaly i mě. Na léto jsou přímo jako dělané! Moc hezké jsem objevila v obchůdku Camaieu – mají tu nejrůznější velikosti tašek, barvy, styly provedení. Jo a ceny jsou tu, myslím, velice příznivé. ;)

DATART – NOVÁ PRODEJNA V CAMPUSU
Novinkou tohoto měsíce je pak rozhodně prodejna Datart, kterou najdete v horní části venkovní pasáže. Určitě značku Datart dobře znáte, koupíte tu vše co se týká elektra a elektroniky. Něco takového v Campusu chybělo, tak věřím, že také mnozí uvítáte! ;)

PARFÉMOVÉ NOVINKY V PARFUMERII FANN
Taky si s příchodem nového ročního období rádi pořídíte nový parfém? Právě nové vůně, ale i oblíbené bestsellery jsem omrkla v Parfumerii FaNN! Mají tady super výběr a mimo parfémy taky dekorativní kosmetiku a další kosmetické vychytávky, které my, ženy, milujeme. :)

 ŠPERKY V OBCHODĚ RED AND CUBE
Tento obchůdek se šperky jsem si v Campusu oblíbila, mají tady krásné věci, ať už zlaté a stříbrné šperky, bižuterii, nebo náramky – ty mimochodem stojí opravdu za pozornost. Myslím, že i ceny tady jsou příznivé, tak se stavte omrknout, třeba si tu něčím hezkým uděláte radost. ;)

KOSMETIKA PHYSICIANS FORMULA V LÉKÁRNĚ DR.MAX
Velkou novinkou, která mě moc zaujala, byl stojan s dekorativní kosmetikou značky Physicians formula. Doposud jsem neznala, ale dle vašich ohlasů u příspěvku na Facebooku je tato značka kvalitní a hlavně, oblíbená. Produkty jsou vyvinuté speciálně pro citlivou pleť, takže jsou skvělé pro nás, alergiky, nebo osoby s větší dráždivostí pokožky.

DIÁŘE A NOTESY MOLESKINE V PAPÍRNICTVÍ+
Značka Moleskine je ve světě diářů a notesů již legendou a každoročně představuje zajímavé motivy obalů. Velký výběr mají právě v Papírnictví+, super jsou designy s motivy Star Wars, Mimoňů, nebo Barbie. Třeba i jako dárek, fajn věc! ;)

A příště? Příště už se zaměřím hlavně na letní tipy, ať jste právě na léto řádně vybavení a máte přehled, kde a co nabízejí! :)

Spoustu fotek mých dalších postřehů z Campusu si prohlédněte také ve fotogalerii!

ODKAZ: CAMPUS SQUARE BRNO – webfacebook