Shopping tipy z Campus Square Brno

Opět mám pro vás článek plný inspirace a tipů z obchodů v brněnském nákupním centru Campus Square! Zaměřila jsem se hlavně na módu a podzimní kolekce a objevila jsem spoustu zajímavého! Věřím, že vás moje reportáž osloví… ;)

A je tu podzim a s ním i spoustu novinek – obchody se už zaplnily novými kolekcemi a já pro vás opět nafotila to, co mi přišlo inspirativní a zajímavé. Ovšem, než se pustíme do módních tipů, mám tu nejdříve doporučení pro všechny školáčky a jejich rodiče! :)

POTŘEBY PRO ŠKOLÁKY V PAPÍRNICTVÍ + 
Musím říct, že toto malé papírnictví je moje nejvíc oblíbené v celém Brně! I když je obchůdek relativně malý, tak tady vždycky seženu absolutně všechno – a pořídila jsem tu teď i celou výbavu do školy pro staršího syna. Navíc tu jsou moc ochotné paní prodavačky, které vám vždy všechno ochotně najdou a vyberou. A ty aktovky, pouzdra, lahve do školy…taky perfektní! ;)

PLAMEŇÁCI V ALBI
„Plameňáková sezóna“ je už sice asi pryč, ale pokud si vás růžoví ptáci s dlouhým krkem taky „omotali kolem prstu“, tak v Albi mají věcí s jejich motivem stále spoustu! Krásné taštičky, lahve, hrníčky, zrcátka, obaly…zkrátka, plameňáku ráj! :)

SPORTOVNÍ KOLEKCE V NEW YORKERU
A jdeme na módu! V New Yorkeru je už plno věcí z nové podzimní kolekce – a nechybí tu také jejich oblíbená sportovní řada, která je opět hodně vydařená! Mají super podprsenky na cvičení, pár jich odtud mám a velká spokojenost. Navíc, jednotlivé kousky ze sportovní řady můžete vzájemně moc dobře kombinovat. ;)

PODZIMNÍ KOLEKCE V CCC
Podzimní kolekce v CCC stále přibývá – ale už i teď jsem tu nafotila první zajímavé kousky, které by se vám mohly líbit. Mě zaujaly hlavně nízké boty typu „mokasíny“ – krásné jsou s různými aplikacemi a zdobením. A ty v lesklém stylu, nejsou perfektní? :)

STAHOVACÍ PRÁDLO V MARKS & SPENCER
Stahovací prádlo, to dokáže velké divy! :) Zamaskuje nějaký ten faldík, stáhne, vytvaruje postavu – zkrátka, je to takový náš „ženský fígl“, jak vypadat k světu (a pánové se o tom nemusí vůbec dozvědět :). Tak pokud sháníte hezké a kvalitní stahovací prádlo, tak super výběr mají právě v obchodě Marks & Spencer! Omrkněte… ;)

PODZIMNÍ NOVINKY V CAMAIEU
V obchodě Camaieu jsem objevila hezkou podzimní kolekci, ve které převládají trendy barvy této sezóny – okrově žlutá, vínová, zelená, hnědá… Pár hezký kousků jsem vám opět vyfotila – mně se tu nejvíc líbí vždy pravidelně doplňky, kabelky, boty – skvěle k sobě vzájemně ladí!

PODZIMNÍ NOVINKY V OBUVI DEICHMANN
I v obuvi Deichmann mají zajímavou podzimní kolekci. Mě oslovily zejména tenisky – mají jich tu spoustu, pokud máte rádi boty s různými aplikacemi, výšivkami, zdobením, kožešinami, tak tady si vyberte. ;) Jo a ceny tu jsou stále přijatelné!

PODZIM V BIJOU BRIGITTE
V Bijou Brigitte je to pro nás, holky „straky“, doslova ráj! Tolik blyštivé parády! Aktuálně tu mají také spoustu novinek – a šperky jsou opět v podzimních tónech. Krásné náramky, řetížky, nebo brože – k podzimnímu outfitu super doplněk!

Doufám, že jste v mém článku našli to, co vás oslovilo a těším se zase za měsíc, s dalšími tipy z Campusu! :)

Spoustu fotek mých dalších postřehů z Campusu si prohlédněte také ve fotogalerii!

ODKAZ: CAMPUS SQUARE BRNO – webfacebook