Shopping tipy z Campus Square Brno

Vypadá to, že jaro konečně klepe na dveře! A právě s příchodem jara mám pro vás několik jarně laděných tipů z obchodního centra Campus Square. Ve zdejších obchodech jsem opět vybrala to nejzajímavější – a tady je můj přehled… :)

A rovnou vám řeknu, je toho všude tolik nového! Obchody už zaplnily jarní kolekce, novinky, takže je rozhodně na co se dívat. Já obchody v Campusu opět prošla a tady je moje inspirace toho NEJ! Třeba vás něco zaujme a osloví… :)

JARNÍ KOLEKCE V CAMAIEU
V obchodě Camaieu je podařená jarní kolekce – která i mě hodně zaujala, a to na mě doposud tato značka působila tak nějak…nic moc. Najdete tu pár hezkých kousků, co stojí za pozornost – třeba barevné jarní bundičky typu křivák, hezké košile, ale i boty, doplňky a také bižuterii – mimochodem, ta je v tomto obchodě vždycky úžasná – a za super ceny.

NOVÁ KOLEKCE V CCC
Často mi píšete a ptáte se, kde jsem pořídila své boty s otevřenou špičkou, které se často objevují na mnoha mých fotkách. Ty moje jsem pořídila už hodně dávno – ale velmi podobné, ne-li hezčí, jsem nedávno objevila v obchodě CCC. Mají tu spoustu takových typů, v mnoha barvách, s různým zdobením. Já bych si mezi nimi tedy rozhodně vybrala.

HRANOLKY FRESH FRIES
Připomínám, že stále v Campusu najdete food truck s vynikajícími belgickými hranolkami Fresh Fries! Kdo zkusil, ví, o čem píšu, protože tak dobrý hranolky v Brně prostě nikde jinde nedáte, a to jako fakt. ;) Navíc si k nim můžete vybrat z celé řady omáček. Sice to zdravý moc není, ale co, jednou za čas si malý hřešení může dovolit každý z nás… ;)

MÓDNÍ OBJEVY V NEW YORKERU
I v obchodě New Yorker se objevila nová kolekce, ze které se rozhodně dá vybrat! Pár zajímavých kousků jsem vám vyfotila, mimo jiné se mi opět líbí řada na cvičení, která je fakt vydařená, navíc, za super ceny.

ZAJÍMAVÉ KNIHY VE SLEVÁCH V KNIHKUPECTVÍ KOSMAS
V Campusu vždy chodím pravidelně mrknout i do knihkupectví Kosmas, kde mají nejen super novinky, ale často i celou řadu knižních titulů za dobré ceny. Tentokrát jsem tu objevila různé kuchařky – právě ve slevách. Některé z nich sama znám, stojí rozhodně za pozornost!

JARO V KVĚTINÁCH DELUXE
Vytvořte si doma tu správnou jarní atmosféru – umocní vám ji i jarní květiny, vazby a dekorace. A věřte, i pár tulipánků, narcisů, hyacintů…vám dokonale připomenou, že jaro už je tu! Pár jarních květin jsem vám pro inspiraci vyfotila také v květinách DELUXE v Campusu.

VYCHYTÁVKY PRO TELEFONY V OBCHODĚ ERTEA
Telefon je pro mě hodně zásadní věc, kterou používám i k práci, a proto mě zajímají i nejrůznější novinky a vychytávky, právě pro telefony. Velký výběr (nejen) takových věcí mají v obchodě Ertea v Campusu – příslušenství pro telefony tady mají opravdu spoustu. Mě tu naposledy zaujaly designové USB klíčenky a také super obaly na telefony.

BEZOBALOVÝ PRODEJ VE ZDRAVÉ VÝŽIVĚ JEN ZDRAVĚ
O bezobalovém prodeji ve zdravé výživě Jen zdravě jsem vám tu už před pár měsíci psala – nicméně, já se tu nedávno stavila a moc příjemně mě překvapilo, že zde rozšiřují sortiment – právě produtků, které si koupíte „bez obalu“, tedy na váhu. Jo a pozor – novinkou tu jsou i stáčené eko čistící prostředky, taky v „bez obalové“ verzi!

BATISTE & TANGLE TEEZER V NOTINO
V obchodě Notino jsem vám v Campusu vyfotila nabídku dvou obrovských bestsellerů – a to značek Batiste a Tangle Teezer. Batiste jsou výborné suché šampony, na které jsou fakt hodně pozitivní ohlasy a kartáče na vlasy Tangle Teezer vám taky jistě nemusím představovat… :)

Zaujalo i vás v Campusu cokoliv, o čem by se měli dozvědět ostatní? Klidně mi vaše tipy pište, budu rozhodně moc ráda! ;)

Spoustu fotek mých dalších postřehů z Campusu si prohlédněte také ve fotogalerii!

ODKAZ: CAMPUS SQUARE BRNO – webfacebook