Sháníte vybavení pro děti na jarní prázdniny? Inspirace v článku!

Jarní prázdniny se blíží! Máte namířeno na hory a sháníte vybavení – pro vás, ale hlavně také pro děti, abyste si plánované zimní radovánky užili se vší parádou? Mám pro vás velkou inspiraci z obchodu Intersport, kde seženete veškeré zimní vybavení, pro dospělé, ale samozřejmě i pro děti. Koupíte tu lyže, lyžáky, helmy, chrániče páteře, ale i sáňky, boby, nebo brusle. A hlavně, také zimní oblečení! Toho je tu opravdu obrovský výběr! Nafotila jsem vám krásné dětské bundy, komplety, ale i kombinézy… Mimo to, v prodejnách Intersport stále probíhají velké zimní slevy a výprodeje, takže tu můžete nakoupit i výhodně. A sortiment ve slevách je stále velmi pestrý.
Čtěte dál!

Jarní prázdniny pro brněnský termín se blíží – věřím, že mnozí vyrážíte na hory, zejména tedy do zahraničí, aby si děti ještě užily zimní radovánky, lyžování, sáňkování…

Pokud pro děti (ale samozřejmě i pro sebe) stále sháníte vhodné vybavení, lyže, lyžáky, ale i zimní oblečení – věřím, že vám moje následující inspirace z obchodu Intersport přijde vhod!

Zimní zboží, a to zejména pro děti, jsem vám totiž v Intersportu (na pobočce v Olympii) nafotila – a sama musím uznat, že je zde z čeho vybírat!

Aktuálně je v obchodech Intersport pestrá škála vybavení pro veškeré zimní sporty. Koupíte tu lyže – vybírat můžete z mnoha modelů, typů… Pořídíte zde lyže i pro děti, mimochodem, mají tu i „mini lyže“ pro malé dětičky, tréninkové!

K lyžím tu vyberete lyžáky, helmy, brýle na lyže a také chrániče páteře! To je opravdu skvělá věc, kterou by děti na sobě mít měly… Moji kluci na svah smí jen s chrániči, opatrnosti totiž v tomto případě nikdy není nazbyt.

V Intersportu najdete i další vybavení pro radosti na sněhu – sáňky i boby! A to opět v mnoha typech, dokonce se tu vybaví i náročnější sáňkaři – mnohé modely jsou s volantem, brzdami… :)

Nafotila jsem vám samozřejmě i oblečení pro děti, toho je tu přímo obrovský výběr. Obdivovala jsem tu třeba krásné kombinézy, mají je v typech pro kluky i holčičky…

…ovšem k mání jsou i bundy, kalhoty, v mnoha barvách, vzorech i kvalitách co se týká funkce materiálu.

Vybírat tu pak můžete i drobnější doplňky, rukavice, čepice, tunely a šátky na krk, nebo šály. Koupíte tu i termo prádlo!

Veškeré výše uvedené je tu samozřejmě k dostání i pro dospělé. Takže i vy, maminky a tatínkové se tu na „jarňáky“ vybavíte, od A do Z!

A jak zmiňuji v úvodu, v Intersportech stále probíhají výprodeje a slevy, týkají se i zimního zboží. Určitě tu tak můžete pořídit super věci za velmi zajímavé ceny! 

Obchody Intersport najdete v Brně v Galerii Vaňkovka a také v OC Olympia Brno.

ODKAZ: INTERSPORT / web
ODKAZ: INTERSPORT / facebook
ODKAZ: INTERSPORT / instagram