Revoluční oční linky od BENEFITu jsou zde!

POZOR milé dámy, je zde revoluční okamžik, který se zapíše do dějin make-upu!

Kosmetický label BENEFIT totiž přichází s absolutně převratnou novinkou, která zcela změní Váš pohled na líčení očí. They’Re Real Push Up Liner – první gelové oční linky jsou na světě a věřte nebo ne (až vyzkoušíte, uvěříte taky;), tyto linky zkrátka nemají ani jeden jediný nedostatek, který vás od líčení očí obyčejnými linkami dříve zrazoval!

liner

Takže – shrneme si tuto geniální věc v několika bodech – a srovnáme, v čem je tato linka o tolik lepší, než její obyčejné předchůdkyně:

1.) Drží. A ani se nehne. Ano, zapomeňte na obtisklé, černé, rozmazané stopy po linkách na Vašich víčkách. S TAR Linerem od Benefitu si můžete být jistí, že linka drží. Drží celý den, bez ohledu na to, jestli se potíte, pláčete, zmoknete, nespíte… Prostě dokud linky neodlíčíte, jsou tam, kde jste je měly při nalíčení.

2.) Geniálně jednoduché nanášení. Jedná se o první gelové linky ve fixovém aplikátoru. Ano, čtete správě. Linku si do fixu aplikujete otočením konce „tužky“ a pak už jen kreslíte. Navíc tím, že má aplikátor gumový, lehce zkosený konec, je linka ve vnitřním koutku oka vždy zaručeně tenká, pak si můžete sílu přizpůsobit tomu, jaký tvar linky chcete. Ale vše záleží na Vás, ne na tom, jestli máte zrovna ořezanou tužku.

3.) Žádné ořezávání, žádné zlomené konce tužek. K tomu nemusím dodávat asi nic, zkrátka to je velká výhoda aplikátoru ve fixu.

4.) Skvělá snášenlivost. Linka je hypoalergenní, nedráždí oči. Ani nevíte, že jsou Vaše oči nádherně nalíčené.

5.) A to nejskvělejší na závěr – They’Re Real Push Up Liner seženete v každé SEPHOŘE, kde je kosmetika Benefit k dostání.

O tyto super linky si můžete zasoutěžit právě u nás na blogu! Pravidla soutěže najdete zde: https://www.coolbrnoblog.cz/?p=4552

 

Ještě váháte, nebo už jste na cestě do Sephory?:) Napiště nám Vaše postřehy s touto linkou, girlsss:)

10421169_543774895728053_548143842740549962_n

A pokud se chcete na tyto revoluční linky pořádně navnadit, prozkoumejte nové typy líčení zde: BENEFIT-TAR-LINER

Tady je promo video, které zcela vystihuje absolutní nenáročnost líčeni s They’Re Real Push Up Linerem!

 

https://youtu.be/4yaVOlQYT60

Pro více info o značce Benefit přejděte na Facebook: BENEFIT COSMETICS CZECH REPUBLIC