Reportáž: přehlídka butiku Destino Fashion v kabaretu Cabaret des Péches

18. října proběhla v exkluzivních prostorách brněnského kabaretu Cabaret des Péches jedinečná módní show – přehlídka modelů z butiku Destino Fashion, ten najdete v pasáži Jalta na Dominikánském nám. Přehlídka byla opravdu doslova pastvou pro oči, k vidění bylo tolik krásných modelů – od značek Gege Venezia, Fracomina, White Wise, Tintaterra…nebo MyPled – plédy jsou právě v butiku Destino Fashion k dostání. Na této akci si hosté mohli prohlédnout také originální šperky Pierre Lang, které jsou nesmírně variabilní, výjimečné svým zpracováním a celkově jsou opravdu moc krásné. Právě značka Pierre Lang byla i hlavním partnerem této akce. 
Diváky zde také pobavil svými kouzly skvělý kouzelník Tomasiano, což byl také velký zážitek. Víc k této akci mám pro vás v následující reportáži…
Přehlídka butiku Destino Fashion byla rozhodně velkolepou módní událostí, danou i nádhernými prostory brněnského kabaretu Cabaret des Peches, kde se tato show odehrávala. Kdo z vás zde již někdy byl, dá mi jistě za pravdu, že prostory tohoto stylu a úrovně nemají rozhodně v Brně obdoby.
Koncept programu celé show byl velmi pestrý – diváci se seznámili s partnery večera, opravdu velkým zážitkem bylo vystoupení kouzelníka Tomasiana a následně proběhla samotná přehlídka, kdy jsme mohli vidět opravdu širokou  škálu mnoha outfitů z butiku Destino Fashion.
Hlavním partnerem této akce byly šperky Pierre Lang, zde v zastoupení stylistky paní Olivie Bauer. Tyto šperky si zde hosté také mohli prohlédnout a musím sama uznat, jsou to nádherné kousky. Šperky Pierre Lang jsou specifické zejména svou variabilitou a také použitými materiály. V závěru tohoto článku mám pro vás i rozhovor právě s paní Olivií Bauer, která vám šperky více představí.
Musím se vrátit i k vystoupení kouzelníka Tomasiana – zcela upřímně, tak dokonale provedená a věrohodná kouzla jsem snad nikdy u jiného kouzelníka neviděla. Byl to skvělý zážitek – i pro diváky, kdy se mnoho z nich přímo některých kouzel zúčastnilo.
Přehlídka modelů z butiku Destino Fashion už byla opravdu “třešničkou na dortu” celé této show. Já vám o butiku Destino Fashion na svém blogu již několikrát psala, paní majitelka, Lenka Ellerová, má pro módu neskutečný cit a do svého obchodu vybírá trendy a jedinečné kousky, na takové v jiných brněnských obchodech rozhodně nenarazíte!
Úžasné jsou zejména kabáty White Wise – i ty jste na této přehlídce mohli vidět!
Za pozornost pak stojí i džíny Gege Venezia, mají dokonale propracované střihy. Jedny tyto džíny doma mám a nedám na ně dopustit.
Na přehlídce byly k vidění i modely značky Fracomina – jedná se o italský brand nabízející vysoce stylovou, ženskou módu. Fracomina – to jsou nádherné šaty, sukně, topy…stavte se do butiku Destino Fashion prohlédnout si aktuální nabídku Fracominy, stojí za to!
Mimo tyto značky tu pak butik Destino Fashion prezentoval i šaty Kláry Klempířové, které jsou rovněž v tomto obchodě k dostání, nebo krásné plédy od MyPled – s majitelkou této značky, paní Helenou Harabinovou, mám pro vás níže rovněž krátký rozhovor.
Zkrátka, butik Destino Fashion na této přehlídce rozhodně ukázal, že svou nabídkou patří v Brně k těm NEJ. Pokud hledáte stylovou, originální módu, takovou, která přesně podtrhne výjimečnost vašeho vlastního stylu, určitě se do Destino Fashion v pasáži Jalta stavte podívat!
Jak jsem slíbila, mám pro vás i rozhovory s paní Olivií Bauer za šperky Pierre Lang a s paní Helenou Harabinovou za její značku MyPled.
Olivia Bauer / Pierre Lang
Dobrý den, Vy zde dnes prezentujete tyto nádherné šperky Pierre Lang – mohla byste nám říct, čím je právě tato značka výjimečná a specifická?
Dobrý den, myslím, že hlavní jedinečností této značky Pierre Lang je zejména to, že se jedná v 80% o ruční práci, kompletně vše je vyráběno v srdci Rakouska, a to ve Vídni. A to již přes 50 let – firma vznikla už v roce 1961.
Všechny kameny jsou ručně vsazené, velika diviza těchto šperků je jejich variabilita a kombinovatelnost mezi sebou.
Co se týká použitých kovů – o jaké kovy se jedná?
Jsou to kovy, které jsou hypoalergenní, srdce každého ze šperků je směs kovů, což je přímo patentem firmy Pierre Lang. Poté se každý šperk galvanizuje, kde se v mikronech nanáší drahé kovy, rhodium a rhutenium, což jsou kovy ušlechtilé, jsou cennější a dražší, než zlato a stříbro, poté 24 karátové zlato a rosé gold zlato.
Kde mohou zájemkyně šperky Pierre Lang vidět, vyzkoušet si a případně i zakoupit?
Nejlepší je vyhledat stylistku Pierre Lang, protože šperky Pierre Lang se prodávají pouze přímým prodejem. Paní majitelka klade důraz, abychom vždy měli čas a prostor na daného zákazníka.
Jakým způsobem tuto stylistku můžeme vyhledat?
Nejlépe kontaktovat přímo firmu Pierre Lang, kde Vám doporučí stylistku ve Vaši blízkosti.
Je možné se obrátit také přímo na mě – na těchto kontaktech – mail olivecka@seznam.cz, tel. 608 862 863, nebo přes tento Facebook.
Děkuji Vám za rozhovor, ať se Vám daří.
Paní Helena Harabinová / MyPled
Dobrý den, paní Harabinová, Vy jste na dnešní módní přehlídce se svou značkou MyPled – zkuste nám ji stručně představit, co nabízíte?
My nabízíme originální kousky šatníku – plédy, které u nás stále nejsou tak rozšířené, jako jsou v okolních zemích. Značka je ryze česká – český nápad, design i česká výroba.
Jak jste sama řekla, pléd je i funkčním kouskem outfitu, který ale mnoho žen stále neví, jak nosit. Jste schopny klientkám také poradit?
Určitě, děláme i návody, jak se takový pléd dá nosit, ať už na našem Facebooku, nebo Instagramu, kde ukazujeme jednotlivé typy a zpracování plédů a také to, jak se dají nosit.
Z jakých materiálů plédy jsou? Dá se tento kousek oblečení nosit i celoročně?
Určitě, je to celoroční kousek, ale samozřejmě záleží na použitém materiálu, kdy v teplejších měsících se hodí plédy lehčí, zatímco v zimě více hřejivé. Plédy necháváme šít z lehkých šifonů, v nabídce máme i bavlněné plédy, dále 100% lněné plédy, na zimu máme vlnu, vlnu s kašmírem…náš nejoblíbenější je basic pléd, kde je směs bavlny a elastanu.
Kde mohou ženy Vaše plédy vidět a také si je zakoupit?
Jsme pražská firma, v Praze máme showroom na Ořechovce, kde jsme pro klienty připravili “otvírací den” každou středu, kdy si mohou přijít plédy prohlédnout a vyzkoušet, koupit. Jinak se sem mohou kdykoliv objednat na individuální schůzku.
Naše plédy jsou i v partnerských buticích ve velkých městech po celé ČR, zde v Brně je mohou zájemkyně zakoupit právě v butiku Destino Fashion Lenky Ellerové.
Plédy jsou pak dostupné také na našem eshopu www.mypled.com.
Děkuji za rozhovor.

Butik Destino Fashion najdete v pasáži Jalta v Brně na Dominikánském nám.

ODKAZ: DESTINO FASHION / web, shop
ODKAZ: DESTINO FASHION / facebook
ODKAZ: DESTINO FASHION / instagram