Recenze: obličejový olej PraváJá

Dnes mám pro vás recenzi jedné úžasné kosmetické lahůdky! Holky, používáte obličejové oleje? Dokážou s pletí skutečně divy! Já nedávno otestovala horkou novinku od značky PraváJá, Obličejový olej heřmánek/levandule a povím vám, tak hezkou pokožku jsem dlouho neměla. Oleje jsou 100% přírodní, krásně voní a mají přímo boží účinky! Víc vám prozradím ve své recenzi! ;)

Co se obličejových olejů týká, tak ještě před tím, než jsem vůbec nějaký kdy vyzkoušela, jsem měla určitý předsudek, že olej na pokožku obličeje prostě nepatří. Tedy, pokud nemáte ultra suchou pleť, což já tedy rozhodně nemám. Moje pleť je smíšená, v létě spíše mastná – což jsem si spojila s tím, že já oleje zkrátka na obličej fakt používat nemůžu. ALE! Asi před dvěma lety jsem vyzkoušela jeden čistě přírodní olej určený na obličej a holky, byla to fakt bomba. Od té doby se olejů nebojím a jsem nadšená, pokud mohu vyzkoušet nějaký nový.

Co se kosmetiky obecně týká, dává vždy přednost čistě přírodním produktům. Nemám ráda umělé parfemace a také, chemické látky, které v kosmetice často bývají obsažené. Přírodní látky, bylinky, dokáží být opravdu účinné a já mám při používání takových přípravků hned lepší pocit, že pro sebe, pro své zdraví, dělám maximum.

A nemyslete – i čistě přírodní produkty mohou mít vynikající účinky. Třeba i v ohledu zpomalení projevů stárnutí, nebo dostatečné hydratace pleti.

Zpátky ale k obličejovým olejům. Ty totiž nedávno nově začala nabízet PraváJá.
Tato značka se celkově zaměřuje na zdravý životní styl – poskytuje poradenství v tomto směru a mimo jiné, nabízí skvělé výživové doplňky doslova ušité na míru potřebám žen v různých věkových kategoriích, dále vitamíny, minerály – a to vše v tom nejlepším možném složení.

Novinkou jsou právě zmiňované obličejové oleje.
Já otestovala Obličejový olej heřmánek/levandule, který má zklidňující a hydratační účinky. Je vhodný pro všechny typy pleti – a má opravdu úžasné účinky.

Olej obsahuje směs 8 olejů – konopný, makadamiový, z Andské růže, rýžový a esenciálních olejů: heřmánek, pelargonie, levandule, citronová tráva a jeho složení je 100% přírodní.

Hlavní účinky jsou zklidnění pokožky, hydratace, obnova pružnosti a ochrana – olej má zároveň i antibakteriální efekt.

Úžasná – na první moment, kdy olej otevřete, je vůně. Skutečně silně bylinková, čistá, přírodní – já si ji naprosto zamilovala.
Oleje Pravájá jsou ručně dělané, ty nejcennější složky (esenciální oleje) jsou vždy obsaženy v maximálně možném množství pro skutečný efekt. Směs je bez jediné kapky syntetických složek, parfémů, GMO, konzervantů, parabenů a emulgátorů.  Oleje se netestují na zvířatech, což je pro mě taky hodně zásadní věc.

A jak obličejový olej používat?
Stačí 2-4 kapky a vmasírovat do obličeje. Můžete aplikovat večer, nebo ráno, buď olej čistý, nebo si ho můžete přimíchat i do vašeho obvyklého krému.

Textura oleje je sice olejová, ale pokud použijete malé množství, rozhodně na pokožce nezůstane mastný efekt. Naopak, olej se snadno a rychle absorbuje, bez zbytkového pocity mastnoty.

A jak vypadá po pravidelném používání pleť? Já aplikuji nyní asi týden a jsem fakt nadšená. Pokožka je jemná, projasněná a hlavně, vypadá svěže a zdravě. A to je pro mě to nejdůležitější… Takže holky, za sebe, vřele doporučuji! ;)

Nabídku všech obličejových olejů od PraváJá si prohlédněte ZDE.

ODKAZ: PRAVÁJÁ / web
ODKAZ: PRAVÁ JÁ / facebook