Recenze: kosmetika MATIS

Kosmetika značky MATIS Paris se rozhodně řadí k těm vysoce kvalitním – jedná se o prémiové produkty, jejichž cílem je řešit nejrůznější nedostatky a problémy jakéhokoliv typu pokožky. S touto značkou jsem se osobně setkala již před mnoha lety a můžu říct, že krémy, masky…co jsem měla možnost vyzkoušet, jsou pro pleť neskutečným přínosem. Efekt a rozdíl kdy se vaše pokožka začně měnit k lepšímu, totiž uvidíte a pocíte opravdu brzo. Nedávno jsem měla možnost otestovat dva zajímavé produkty, o kterých vám chci dnes napsat – krém Matis Paris SensiBiotic a také kaviárovou masku Matis Paris The Mask. Pokud vás zajímají jedinečné produkty ve světě kosmetiky, určitě si můj následující článek přečtěte… :)

Na trhu je dnes velká spousta kosmetických značek a produktů – a vyznat se v tom, které jsou opravdu kvalitní, které produkty zaručeně fungují a jsou pro naši pleť přínosem, to je nesmírně těžké.

Ideální cestou je určitě dát na dobré doporučení, na recenzi, na osobní zkušenosti. I když je samozřejmě faktem, že to, co jednomu vyhovuje, nemusí sedět tomu druhému.

Sama mám s mnoha kosmetickými značkami již své zkušenosti – a to i díky svému blogu, kdy mám často možnost testovat a zkoušet kosmetické produkty.
Některé značky, přípravky mi nevyhovují vůbec, mám své oblíbené a ty, které používám už řadu let. A jednou ze značek, které osobně považuji za ty nesmírně kvalitní a účinné, je určitě právě MATIS PARIS.

Jedná se o luxusní, prémiovou kosmetickou značku, jejímž cílem je řešit nejrůznější nedokonalosti a problémy s pletí. Již v minulosti jsem několik produktů této značky vyzkoušela a následně je i dlouho používala – a musím potvrdit, že jsou opravdu skvělé. 
Třeba vás moje doporučení a následující recenze nasměruje – a pomůže vám rozhodnout se při výběru. Za kosmetiku MATIS PARIS dám totiž „ruku do ohně“. :) 

Dnes vám chci představit dva produkty, které jsem testovala – krém Matis Paris SensiBiotic a také kaviárovou masku Matis Paris The Mask.

Začnu krémem SensiBiotic Cream. Jak už sám název napovídá, krém je určen primárně těm, kdo máte problémy se zvýšenou citlivostí pleti, což je také můj případ.

Moje pleť je citlivá už mnoho let a během roku, v důsledku změny ročních období, se citlivost mění. Nejhorší problémy spojené s citlivostí mám nyní, během zimy. Pokožka se mi více vysouší, nevhodně zvolené produkty ji mohou podráždit, častější je také začervenání.

Zkrátka, musím si vždy dobře rozmyslet, jaké produkty budu v tomto období používat. Pokud udělám chybu, moje pleť mi to dá výrazně najevo. :)

Krém Sernsibiotic Cream je idální právě na citlivou pleť. Je velmi jemný, díky svému unikátnímu složení podporuje přirozenou, ochrannou funkci kůže.

Krém obsahuje květ šafránu, který posiluje přirozenou bariéru pokožky a působí jako antioxidant. Další důležitou složkou je vosk z pomerančových květů – zjemňuje pleť, zpevňuje a regeneruje. Krém má také vysoké hydratační účinky, což je i pro citlivou pleť velmi zásadní – hydratace je klíčem k hezké a zdravé pleti.

Krém je idelání jako denní i noční péče. Má příjemnou, lehkou texturu, pokožka jej velmi snadno absorbuje, bez zbytkového pocitu nežádoucí mastnoty.

Maska Matis Paris The Mask je druhým produktem, který vám chci představit. Tato maska je přímo ideální „vzpruhou“ pro unavenou pleť, které chybí jas, pevnost a krásný vzhled!

Zvláště v této době, kdy nemůžeme chodit na nejrůznější kosmetická ošetřní, bychom měli věnovat zvýšenou péči pokožce alespoň doma – a pomoct nám mohou třeba i nejrůznější masky.

Tato maska The Mask obsahuje francouzský kaviár, který je známý svým přínosným účinkem na pokožku. Pleť vyživuje, hydratuje, vrací ji ztracenou energii a krásu.

Obsažený kaviár je velmi bohatý na aminokyseliny a proteiny, které chrání pleť proti působení volných radikálů, obnovují buněčnou strukturu a pleť celkově posilují.

Maska má inenzivně černou barvu, krémovou texturu. Používat stačí cca 1 – 2 týdně, dle aktuálních potřeb vaší pleti. Nanesete na vyčištěnou pleť, necháte cca 15-20 minut působit, zbytky pak opláchnete vodou.

Koupíte ve parfumeriích FAnn, nyní můžete využívat nákupy na eshopu.

ODKAZ: FAnn / web, eshop