Recenze beauty věciček od značky NARS!

Téma jménem „make up a vše kolem něj“ – tak to nás nikdy neomrzí!!! Jste na tom podobně? Tak čtěte dál, protože pro Vás máme další recenzi kosmetických vychytávek, který jsme vyzkoušely a který jsou prostě bezkonkurenční!

nars-logo

Nedávno jsme Vás na blogu seznámily s kosmetickou značkou NARS, jejíž nádherné a hlavně, výjimečně kvalitní produkty koupíte v parfumerii Sephora – v Brně v Olympii (více si o labelu NARS přečtěte ZDE).

Kosmetika NARS nabízí skutečné poklady pro dokonalou péči o pleť a její produkty jsou velmi oblíbené mnoha profesionálními vizážisty po celém světě. Pokud chcete docílit bezchybného vzhledu – je pro Vás tato značka to pravé. Všechny přípravky – ať už pro péči o pleť, nebo líčení, Vám totiž zajistí dokanalý look, kterého docílíte jednoduše a sama.

My jsme měly možnost vyzkoušet několik produktů na líčení – a přinášíme Vám naše postřehy. Nejdřív bych Vás chtěla seznámit se třemi – pro mě zásadními – kosmetickými nezbytnostmi, bez kterých se zkrátka neobejdu. Jsou to MAKE UP, PUDR a  ROZJASŇOVAČ.

Photo 15.07.15 11 06 24

Právě tyto tři věci (a také korektor) jsou pro mě absolutně nutné k dosažení hezkého vzhledu pleti. Neříkám, že se příliš líčím, ale právě lehký make up, rozjasňovač a také pudr používám snad denně. Pak už není nutné používat další líčidla, jako jsou stíny, nebo rtěnka. Pokud pleť působí „čistě a upraveně“, pro perfektní look to naprosto stačí.

Photo 15.07.15 11 07 46

Ale zpátky k „NARSu“. Můžu Vám upřímně říct, že okamžitě, při prvním vyzkoušení zmíněných produktů, jsem viděla opravdu patrný efekt. A to – když to přirovnám k běžné kosmetice, kterou jsem doposud používala – až o několik „levelů“ lepší efekt. Zkrátka, bylo hned patrné, že se jedná kosmetiku, která fakt „k něčemu je“.

Přejdu k jednotlivým produktům – a začnu make upem – v tomto případě HYDRATAČNÍM TÓNOVACÍM KRÉMEM – PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER:

Photo 15.07.15 11 47 56

Jedná se o lehký tónovací krém – který má dle mého názoru střední krytí, což já oceňuji. Krém neobsahuje olejové složky, je tedy velmi lehký a jak už název napovídá, dodá pleti potřebnou hydrataci.

Krém má příjemnou texturu, velmi dobře se aplikuje – i díky klasickému balení v „tubě“, kdy si můžete „vytlačit“ jen takové množství, které opravdu potřebujete.

Photo 15.07.15 11 49 32

Přípravek rozhodně není hutný – pleť ho velmi dobře absorbuje – zřejmě i díky hydratačním složkám, které „uvítá“:) Po aplikaci je okamžitě patrné projasnění pleti a celistvý vzhled. Díky střednímu krytí krém dokáže hravě zamaskovat rozšířené póry, skvrny, či další, drobné nedokonalosti pleti. Celkově pleť rozzáří a dodá ji zdravý a odpočatý vzhled, což skutečně uvítám:)

Textura není mastná – dá se tedy skvěle využít i v letních měsících, kdy se více potíme a mastné produkty obecně hůř snášíme – alespoň o mně to tak platí. Krytí a efekt vydrží skvělý po celý den, není nutné aplikovat vícekrát.

Právě s používáním v létě souvisí i ochranný faktor – SPF 30, díky kterému jste velmi dobře chráněny proti nepříznivému slunečnímu záření.

Krém je bez olejů, parabenů a dalších umělých přísad, je nekomedogenní.

A jdeme dál – ROZJASŇOVAČ – ILLUMINATOR odstín COPACABANA:

Photo 15.07.15 11 46 00

Další úžasná věc, která dodá Vaší pleti naprosto bezchybný vzhled. Rozjasňovač pokožku prozáří a bude tak díky němu vypadat absolutně bezchybně.

Tento rozjasňovač má výbornou konzistenci – je krémový, takže ho můžete skvěle rozetřít do těch partií, kde potřebujete. Pleť ho dobře absorbuje, takže rozhodně nevytvoří efekt „masky“ – zanechá pouze třpytivý nádech, což je ten efekt, kterého by měl správný rozjasňovač docílit.

Photo 15.07.15 11 49 54

Já osobně ho používám na lícní kosti – právě zde je lehký, třpytivý nádech nejvíc efektní. Lze ho ovšem aplikovat na celý obličej – nebo zkuste pár kapek smíchat s Vaším make upem – uvidíte hned, že pokožka získá nádherný nádech.

Textura je opět krémová, lehká, řekla bych, že má blízko k fluidu. Rozhodně není mastná – pleť se po použití neleskne. Stačí opravdu jen malé množství a prsty lehce rozetřít tam, kde potřebujete. Rozjasňovač je k dostání v mnoha krásných odstínech – mě zaujala „Copacabana“.

Rozjasňovač je ideální – dodá Vaší opálené pokožce nádhernou barvu a zdravý lesk:)

A na závěr dnešní recenze – úžasný PUDR – LIGHT REFLECTING SETTING POWDER:

Photo 15.07.15 11 47 27

Tak tahle věcička mě z výše testovaných nadchla asi nejvíc!!! Není to totiž „jen tak obyčejný“ pudr! Dokáže Vaši pleť proměnit na nádherně hedvábnou, matnou a  přitom stále rozzářenou!

S pudry obecně moc dobré zkušenosti nemám a nerada je používám, mám pocit, že jsou na pleti totiž strašně moc vidět a dělají na ní nepěkný, nepřirozený efekt. Ovšem, lesk jak blesk se mi taky nelíbí, takže je to fakt potíž – najít správný produkt, který mi pleť zmatní a přitom na ní bude co nejméně patrný. A přesně takový je tento pudr od značky NARS.

Photo 15.07.15 11 50 18

Jedná se transparentní, velmi lehký, kompatkní pudr, který Vaši pleť úžasně zmatní a díky speciálnímu, světlo odrážejícímu komplexu, ji zároveň rozzáří. Pudr dokonale vylepšuje celkový vzhled pleti, zakryje zvetšené póry a drobné nedokonalosti.
Textura je velmi jemná, hedváná a pudr na pokože není vůbec cítit. Krásně splyne s kůží, která působí velmi vyhlazeně a čistě.

Photo 15.07.15 11 51 00

Aplikace je jednoduchá – buď můžete použít štětec, nebo houbičku, která je součástí balení. Stačí lehce přetřít pokožku, okamžitě uvidíte efekt zmatnění – bez patrných částeček pudrů na pleti. Super je i malé zrcátko – díky kterému můžete používat kdykoliv během dne. Z mé vlastní zkušenosti ovšem stačí jedna aplikace – krásně vydrží po celý den.

Za mě jednoznačně nejlepší pudr EVER!!!

Příště Vám svoje pocity z jiných produktů NARS popíše Tereza:)

Produkty značky NARS koupíte výhradně v parfumerii SEPHORA (v Brně v Olympii).

ODKAZ: PARFUMERIE SEPHORA/web
ODKAZ: PARFUMERIE SEPHORA/facebook