Recenze beauty produktů od značky MARIA GALLAND

Nedávno jsme Vás seznámily s luxusní kosmetickou značkou MARIA GALLAND, která nabízí naprosto úžasné a moc kvalitní produkuty jak pro domácí či salónní péči o pleť, tak i řadu dekorativní kosmetiky, kterou jsme mohly i „na vlastní“ kůži vyzkoušet.

Od dekorativní kosmetiky MARIA GALLAND můžete očekávat opravdu jen špičkovou kvalitu. Jedná se o mimořádné produkty založené na aktivních látkách pleťové kosmetiky, které podtrhnou krásu Vaší osobnosti a dají vám jedinečný výraz.

Exkluzivní kosmetika MARIA GALLAND PARIS harmonizuje Vaši vnitřní a vnější krásu. Značka při vývoji svých produktů vychází z toho, že každý typ pokožky je jedinečný a každý z nás je jiný. Každý z nás ovšem touží po tom stejném – své kráse.

My jsme měly tu možnost otestovat několik různých produktů z řady dekorativní kosmetiky MARIA GALLAND – mimochodem, přečtěte si první recenzi, kterou připravila Tereza – ZDE.

Další produkty od Marie Galland z řady dekorativní kosmetiky jsem vyzkoušela já – a tady jsou moje postřehy:

1. Maria Galland tónovací hydratační BB krém s SPF 15 – Tinted Hydrating Cream 190

Photo 19.02.15 14 01 19

BB krémy jsemy začala používat asi před dvěma roky a jsou pro mě skvělou alternativou make upu. Potrpím si na upravený vzhled pleti, ovšem ne každý den mám čas (a chce se mi) používat make up, který je navíc oproti BB krémům mnohem hutnější a pleť více zatíží. BB krém používám opravdu hlavně na barevné sjednocení pleti, když se více už nechci líčit. Super pro každodenní použití! Tento BB krém od Marie Galland má jemnou, krémovou konzistenci, skvěle se nanáší a pleť ho velmi dobře absorbuje. Na pokožce není po nanesení téměř patrný, i když skvěle vykoná svou „službu“ – pleť barevně sjednotí. Kromě toho je tento BB krém intenzivně hydratační, tudíž je pro pleť skutečně přínosný:) Působí také proti vráskám, pleť rozjasní, vyhladí a zamezí viditelnost pórů. Krém obsahuje i ochranný faktor 15, tudíž super i pro první jarní paprsky. Vhodný je pro všechny typy pleti, k dostání ve třech barevných tónech.

2. Maria Galland luxusní make up Mille 1070 – Radiance Foundation Brun Miel 200

Photo 19.02.15 14 00 14

Můžu upřímně prohlásit, že toto je ten nejlepší make up, který jsem kdy vyzkoušela. Kromě toho, že Vaši pleť dokonale barevně sjednotí, dodá jí sametový a zdravý vzhled, jí ještě velmi prospívá. Jedná se o nejluxusnější make up z řady dekorativní kosmetiky od Marie Galland a skutečně je to poznat. Make up je v kelímku, součástí balení je i mini špachtlička na sterilní nanášení a také malý štětec. Já ovšem v případě v všech make upů dávám přenost nanášení prsty:) Make up má krémovou konzistenci, není moc hutný, dobře se roztírá, krytí je, řekla bych, střední. U make upu krytí oceňuji, ale nemám ráda, když jsou na obličeji patrné od prvního pohledu – tento make up takový rozhodně není. Pleť opravdu rozzáří – obsahuje totiž skutečně luxusní složky – bílý lanýž, který redukuje vrásky a zpevňuje pleť. Dále make up obsahuje 24 karátové zlato, peptidy proti stárnutí a buněčný aktivátor. V případě tohoto make upu se rozhodně nemusíte bát, že svou pleť zbytečně zatěžujete, naopak, dopřáváte jí absolutně to nejlepší. Pokud si potrpíte na luxus a nejvyšší kvalitu, skvělá volba pro Vás.

3. Maria Galland intenzivní lesk na rty – Intensive Gloss 502

Photo 19.02.15 14 00 47

Na lesky na rty si moc nepotrpím, oceňuji spíš matnější rtěnky. Ovšem tento lesk je tak trochu jiný, než ty, které jsem doposud vyzkoušela:) Je velmi hutný, opravdu stačí velmi malé množství a efekt je patrný. Rty zároveň zvětší – má totiž tzv. push-up efekt, díky kterému vypadají rtíky plnější. Lesk není rozhodně mastný, což já příliš nemusím, ani lepivý. Nanáší se pomocí malého štětečku, díky kterému skvěle vykreslíte tvar Vašich rtů. Lesk obsahuje aloe vera, které Vaše rty zvláční a chrání je proti vysušování. Ideální pro chladnější počasí! K dostání v devíti nádherných, svěžích barvách, mezi kterými si určitě vyberete:)

4. Maria Galland tvarující řasenka – Sculpting Mascara 522

Photo 19.02.15 14 05 51

Najít kvalitní řasenku, která řasy prodlouží, zahustí a přitom je neslepí, není jen tak. Tato od Marie Galland je ale opravdu skvělá! Řasy krásně prodlouží a díky gumovému kartáčku je rozhodně neslepí. Konzistence je krémová, ani příliš tekutá, ani hutná – zkrátka tak akorát, jak má řasenka mít. Nanášení je díky kartáčku velmi snadné, řasy Vám krásně rozčeše a oddělí od sebe. Řasenka je obohacena o hydratační aktivní látky panthenol a vitamín E, tudíž i Vaše řasy díky ní dostanou to, co potřebují. Otestováno i na mých velmi citlivých očích se sklonem k alergiím – zcela bez problémů:)

Kosmetiku značky MARIA GALLAND koupíte v Brně ve Spa salonu Weekend, nebo přes e-shop salonu.

SPA salon WEEKEND najdete v Brně na ulici CEJL 107 / Dvorní Trakt (součástí areálu je i hlídané parkoviště).

Oficiální webové stránky SPA salonu WEEKEND: SPA SALON WEEKEND

SPA salon WEEKEND na Facebooku: SPA SALON WEEKEND / FACEBOOK

SPA salon WEEKEND / e-shop: WEEKEND / E-SHOP