Pro Váš nejkrásnější úsměv :)

Víte, čeho si lidé na Vašem obličeji nejvíce všímají? Přece očí a také – Vašeho úsměvu! A je to právě úsměv, který o Vás dokáže mnoho prozradit… A krásný úsměv, to jsou hlavně krásné zuby. Věnujete jim dostatečnou pozornost?

Zuby. Část našeho těla, která je nesmírně důležitá a která si právě onu pozornost zaslouží. Nejenom, že jsou zuby zásadní pro příjem potravy, ale jsou i podstatnou estetickou součástí našeho obličeje. Pokud se o ně dobře staráme a věnujeme jim péči, děláme něco nejen pro své zdraví, ale také pro krásný vzhled.

Ale jsme na blogu, tudíž Vám musím napsat něco na téma „zuby a já“. No, abych k Vám byla zcela upřímná. O své zuby se samozřejmě pravidelně a řekla bych, že i poctivě starám, ale až do nedávna, tedy pokud to nebylo už naprosto nezbytně nutné, jsem se návštěvě zubaře vyhýbala, jak jen to šlo. Zkrátka mám pobyt v zubní ordinaci už od dětství zafixovaný coby hororový zážitek, který musím podstoupit jen, když mi jde téměř o život.

Ani sama nevím proč. Nejsem žádný „bolestínek“, naopak, ale zubařské „procesy údržby“ mé dutiny ústní považuji za trápení největšího kalibru. Tedy, považovala jsem:) Do té doby, než jsem v Brně našla výjimečnou zubní kliniku, kam chodím, řekla bych s nadsázkou, že i ráda:)

Víte, v minulosti jsem prošla několika zubními ordinacemi a všude to pro mě bylo do různé míry nepříjemné. Často mi vadil velmi neosobní přístup lékařů, kdy mi nevysvětlili, co mě čeká, jaké jsou možnosti a alternativy postupů. Setkala jsem se také s bolestivými zákroky – naštěstí doposud jen coby „vrtání kazů“. Ale i to mi stačilo… Zkrátka, to vše mě jen utvrdilo v tom, že návštěva zubní kliniky není nic pro mě.

Až když jsem se přestěhovala do Brna, kdy jsem opět procházela různymí zubními ordinacemi, jsem na internetu objevila zubní kliniku APOLLONIA a její nabídka mě zaujala.

logo-apolloniaScreen

Klinika totiž nabízí přesně to, co mi v ostatních zubních ordinacích chybělo. Nadstandartní péči, velmi osobní přístup ke každému klientovi, širokou nabídku služeb – v krásném prostředí ordinace v centru Brna.

DSC_9059a

Velmi sympatická mi je také celá filozofie kliniky, která stojí na čtyřech základech – na bezbolestnosti, jistotě, estetice a také, komunikaci s pacientem. Toto vše mě jen ujišťuje o tom, že svůj chrup svěřuji do těch nejlepších rukou.

ordinace

Už během své první návštěvy kliniky můžete zažít pocit, že Váš problém a jeho řešení je zde na prvním místě. Velmi důležitá je zde právě komunikace s pacientem, což  je pro mě jeden z nejzásadnějších principů, který se právě na klinice APOLLONIA naprosto dodržuje. Vaše přání a osobitý postoj k řešení toho, co Vás trápí, Vás jen ujistí, že se zde opravdu není čeho obávat, a to jak bolesti, tak situaci, která Vám může být jakkoliv nepříjemná.

cekarna

Pacient kliniky APOLLONIA má zaručeno, že chrup bude mít v pořádku. Nemusí se bát nenadálých překvapení se zuby a může například bez obav cestovat. K udržení tohoto nenahraditelného pocitu jistoty a zdraví slouží pravidelné kontroly spojené s odstraněním zubního kamene, vyleštěním zubů a fluoridací. Při těchto kontrolách hraje významnou roli péče dentální hygienistky.

Zubní lékař podle pojetí kliniky není ten, kdo přichází na řadu, až když se bolestí nedá vydržet a kdo způsobuje bolest ještě větší. Hlavním posláním zubaře je provést pacienta celým životem tak, aby se mohl na své zuby vždy spolehnout.

A jaké služby zubní klinika APOLLONIA přesně nabízí?

BEZBOLESTNÉ OŠETŘENÍ
Bezbolestnost dává pacientovi i lékaři jistotu a klid. Pro dosažení komfortu a bezbolestnost při všech zákrocích zde využívají všech důležitých faktorů: klidné prostředí, informovanost o výkonu, kvalitní nástroje, premedikace, všechny druhy místního znecitlivění (slizniční, infiltrační, svodné, intraligamentární), celkové uspání.

KOMPLEXNÍ PÉČE
Bezbolestnost, jistota, estetika, srozumitelná komunikace – to je je motto kliniky.

DSC_9087

ESTETICKÁ STOMATOLOGIE
Chcete, aby Vaše zuby opět vypadaly zdravě a krásně? Zubní klinika APOLLONIA šetrně a účinně splní Vaše přání. Všichni chceme mít pěkné zuby. Někdo se spokojí se zdravými, neporušenými a na první pohled přirozenými zuby. Jiní touží po zcela pravidelném, zářivě bílém a dokonalostí ohromujícím chrupu. Pro všechny tyto případy je tady estetická stomatologie.

DSC_9010

ZUBNÍ IMPLANTÁTY
Ztráta zubu nemusí být konec světa. Zubní implantáty jsou moderní a šetrné řešení pro případ, když vlastní zuby už dosloužily.
Nejlepší zuby jsou vždycky ty vlastní. Proto se vyplatí starat se o ně a jejich péči nepodceňovat. Panika však není na místě, ani pokud je již pozdě a vlastní zub zachránit nelze. S dobrým zubním implantátem dnes snadno zapomenete, že vám nějaký zub chybí.

DENTÁLNÍ HYGIENA
Péče zubního hygienisty je účinná prevence pro každého, kdo chce zuby bez kazů. Dentální hygiena tvoří nezbytnou součást komplexní péče o pacienta. Čím lépe hygienista provede svou práci, tím méně starostí má nejen zubař, ale i sám pacient.

DSC_9053

BĚLENÍ ZUBŮ
Krásné zuby, to jsou bílé zuby. Pokud nejste s odstínem svého chrupu spokojení, obraťte se na zubní kliniku APOLLONIA. Vaše zuby vám vybělíme profesionálně, šetrně a s veškerou péčí.

DSC_9032

Stomatologická klinika Apollonia je vybavena moderními materiály a přístroji, které jsou pro špičkové ošetření zapotřebí. Lékaři kliniky stále sledují vývoj stomatologie u nás i ve světě tak, aby mohli pokaždé zaručit tu nejlepší stomatologickou péči. Neocenitelným pomocníkem je také vlastní zubní laboratoř přímo vedle ordinace. Zubní klinika úzce spolupracuje s vysoce profesionální zubní laboratoří Arus.

Ke klinice patří také eshop Ústnípéče.cz. Můžete si zde objednat vše potřebné pro péči o Vaše zuby a dutinu ústní – kartáčky, pasty, pomůcky pro bělení zubů, nebo ústní sprchy.

Zubní kliniku APOLLONIA najdete v Brně na Bartošově ulici 6 – kontakty pro objednání, včetně ordinačních hodin, naleznete ZDE.

ODKAZ: ZUBNÍ KLINIKA APOLLONIA/web