Přirozený a neinvazivní lifting pleti – díky KOBIDO masáži

Jak vám tu sama často píšu, jsem zastánkyní neinvazivní péče a přirozeného stárnutí. Upřímně – trochu mě děsí trendy současné doby, kdy už i velmi mladé slečny podstupují nesmyslné chirurgické zákroky. Umět stárnout – s přirozeným půvabem. To je to pravé kouzlo, kdy z nás může i v pozdějším věku stále vyzařovat krása. Ovšem, je fajn o sebe pečovat a vsadit třeba na neinvazivní liftingová ošetření.
Jedním z nich je i speciální, liftingovo – revitalizační masáž pleti „KOBIDO“ – v Brně ji poskytuje slečna Zuzka Bartošíková v rámci „Božské péče“ v salonu na Tyršově 29.
Toto ošetření jsem zde také vyzkoušela, je nesmírně příjemné, relaxační a hlavně, výsledek je opravdu vidět. Sama jsem byla nadšená. Víc o této revoluční novince v následujícím článku.

V dnešní době existuje celá řada zajímavých metod, technik, ošetření…díky kterým můžeme o svůj půvab pečovat přirozeně, bez nutnosti chirurgických zákroků. Sama jsem se už dávno rozhodla, že půjdu touto cestou a invazivní péči se dokud to půjde, zcela vyhnu. Trochu mě totiž děsí, kdy se za určitý ideál krásy považuje dokonale vypnutá pleť, velké rty… Znám mnoho žen ve zralém věku, které jsou krásné tím, že jsou přirozené. A upřímně, jsou tím v dnešní době až trochu raritou.

Proto, vsaďte na péči, díky které se udržíte mladé a krásné – a bez nutnosti jehel. Sama jsem se přesvědčila o tom, že některá zajímavá ošetření dokáží s pletí skutečně zázraky.

Přesně to je i případ liftingovo – revitalizační masáže KOBIDO – už jste o něčem takovém slyšeli? Věřím, že asi ne… Jedná se o speciální typ obličejové masáže, která pochází z Japonska, kde byla v počátcích určena pouze pro členy císařské rodiny. 

Nyní si na tuto jedinečnou masáž ovšem můžete zajít i u nás, v Brně – v rámci Božské péče ji totiž poskytuje Zuzka Bartošíková v salonu na Tyršově 29. 
A nutno dodat, masáže KOBIDO nabídla jako první v Brně!

Masáž KOBIDO má primárně liftingový efekt a mohu i za sebe napsat, efekt je viditelný velmi rychle. Už po prvním ošetření byla pleť nádherná, vypnutá a hladká.

Tento typ masáže má dále vyhlazující účinky, působí na vrásky i hlubší rýhy v obličeji – oddaluje tvorbu jemných mimických vrásek, eliminuje kruhy pod očiima, konturuje obličej, zlepšuje hutnost pokožky, zlepšuje také krevní a lymfatických oběh v partiích obličeje.

Masáž je navíc velmi příjemná a relaxační, věřím, že si ji také velmi užijete. Masáž pak také odbourává stres, působí proti bolestem hlavy a snižuje napětí v oblasti tváře.

Viditelné je pak i odvodnění.
V rámci masáže se používá kombinace několika velmi účinných, speciálních technik, a to na všech partiích obličeje, krku a dekoltu. Využívá se uvolnění svalů, drenáž, modelování, bukální masáž, akupresura, relax a závěrečné tejpování problémových oblastí. Jedná se o komplexní péči na 90 minut.

Dámy, pokud hledáte efektivní ošetření pleti, s maximálním viditelným účinkem v rámci antiage péče – vyzkoušejte ten typ masáží, určitě budete nadšené! Já výsledek viděla už po jednom ošetření.

Na Kobido masáž si můžete zajít do salonu na Tyršově 1466/29 v Brně, objednání přes zprávy na FB a IG, viz odkazy níže, možnost objednání také přes telefon +420 608 034 984.

ODKAZ: BOŽSKÁ PÉČE / facebook
ODKAZ: BOŽSKÁ PÉČE / instagram