Připravte svou pokožku na léto!

Léto pomalu, ale jistě „klepe na dveře“ – co právě k této sezóně neodmyslitelně patří? Mimo jiné určitě i snědá a opálená pokožka. A co si budeme povídat, pleť jako políbená sluncem, hezky bronzově opálená, vypadá zkrátka skvěle! Proto, připravte svou pokožku na léto – za sebe doporučuji ideálně návštěvu solária! Pleť dostane opálený základ a mimo to, opalování na sluníčku bude později probíhat bez takového rizika spálení. Chci vám ve svém článku představit jedno skvělé studio, kam na „solárko“ můžete zajít. Studio se jmenuje Summer Vibe Solárium, najdete ho v Brně na Vinohradech – je tu moderní a nové turbo solárium a pozor, mají opravdu super ceny! Čtěte dál!

Obecně co se opalování týká, a to ať už na sluníčku, nebo právě v soláriu, je dobré k němu přistupovat rozumně. V případě opalování na sluníčku používejte krémy a berte ohled na svůj typ pleti. Pokud se opalujete v soláriu, tak to má proti opalování na slunci výhodu – opalování zde probíhá „kontrolovaně“, tedy přesně stanovený a doporučený čas a také, intenzita záření je známá (dle síly solária). Podle toho si můžete stanovit, jak dlouho v soláriu budete.

Opalování, a to jak na sluníčku, tak i v soláriu, nám doplňuje také velmi důležitý vitamín D, jehož nedostatkem česká populace poměrně dost trpí.

Zkrátka, sama jsem příznivce opalování, ovšem v rozumném ohledu – rozhodně není dobré v případě opalování cokoliv přehánět. A samozřejmě, nutná je adekvátní péče o pokožku, před i po opalování.

A protože jaro je v plném proudu a léto tu bude co nevidět, je rozhodně fajn svou pokožku na slunění připravit – a ideální cestou je právě opalování v soláriu. Sama jsem začala chodit také – cca 1x do týdne. Opálená pleť totiž vypadá v jarní i letní módě zkrátka lépe!

I proto vám chci dát tip na nově otevřené solární studio, jmenuje se Summer Vibe Solárium a najdete ho v Brně na Vinohradech, v prostorách budovy Green Office. Toto studio je zde v provozu asi měsíc – mimochodem, v okolí jich tolik není, tak pokud nevíte, kam do solárka v těchto končinách Brna, toto vám rozhodně doporučuji! Má to zde totiž celou řadu benefitů!

Tím prvním je bezesporu super moderní turbo solárko renomované značky Soltron. Toto solárium je ve špičkové kvalitě a hlavně, opaluje velmi rychle (je silné). Proto vám stačí opravdu jen několik  málo minut – já, a to jsem opálená, jsem tu byla „jen“ 12 minut. :) Opálení vzniká u tohoto solária rychleji a je intenzivní.

Moc fajn jsou i samotné prostory, kde je solárium umístěno. Budete se tu cítit doslova „jako v pokojíčku“. Super je naprosté soukromí, jste tu jen sami. Máte celý pokoj se soláriem jen pro sebe.

Je zde také možnost zakoupení kosmetiky na opalování, buď v jednorázových baleních, nebo i v plných velikostech.

Rezervace je do solária možná přes rezervační systém, a to minimálně hodinu předem. Máte tak i mimo jiné zaručeno, že zde nebudete čekat – váš čas je přesně daný a rezervovaný.

Do studia Summer Vibe Solárium se na solárko můžete rezervovat v pondělí a středu od 12. do 21. hodiny, v úterý, čtvrtek a pátek pak od 9. do 16. hodiny.

Mimochodem, super je zde i možnost parkování zdarma přímo před budovou!

A jak píšu v úvodu, mají opravdu super ceny – a to i ve srovnání s konkurencí! Konkrétně, 1 minuta opalování tu vyjde na 17,-. Pokud si koupíte pemanentku za 1000,- pak minuta stojí 14,- a u permanentky za 2000,- minuta vyjde jen na 11,-!

Vyzkoušejte! Barvička je z tohoto solárka opravdu krásná, přirozená.

Summer Vibe Solárium najdete v Brně na Vinohradech na Žarošické 13 v prostorách budovy Green Office.

ODKAZ: SUMMER VIBE SOLÁRIUM / rezervační systém
ODKAZ: SUMMER VIBE SOLÁRIUM / instagram