Představuji: Wellness Böhmova

Podzimní dny jako by přímo vybízely k návštěvě wellness center, k relaxaci, odpočinku… Chybí nám teplé letní dny a co si budeme povídat, s nástupem podzimu se zvyšuje i únava. Proto – měli bychom se určitě věnovat i sami sobě a dopřát si relax a čas jen a jen pro sebe samotné. Proto – chci vám dnes jedno wellness doporučit, které je ovšem tak trochu jiné, než ta velká centra, kterých je po Brně celá řada. Jedná se o wellness centrum Böhmova, které je rodinného typu, menší, ovšem velice komfortní. Najdete zde saunu, whirpool, venkovní ochlazovací bazén, nebo třeba Kneippův chodník… Byla jsem se tu podívat a mám pro vás víc informací a také fotek – čtěte dál!

Chladný podzim je opravdu ideálním obdobím začít chodit pravidelně do wellness – a věnovat se více i sami sobě. Počasí už není hřejivě letní, navíc na podzim je vždy vyšší výskyt respiračních onemocnění – takže i zvýšená péče o imunitu je na místě.

Proto, určitě návštěvu wellness zařaďte do svého pravidelného programu, uvidíte, že vaše tělo se vám odvděčí.

Ovšem, je mi jasné, že velká wellness centra, kterých je po Brně celá řada, nejsou „pro každého“ – zvláště, pokud nevyhledáváte místa s vyšší kumulací lidí.

Právě pro vás je proto přímo jako dělané menší wellness centrum rodinného typu, Wellness Böhmova, o kterém vám chci dnes napsat!
Toto wellness centrum najdete v Brně – Řečkovicích na ulici Böhmova 11 – byla jsem se tu podívat a opravdu, je to zde nádherné! Můžete zde využít i širokou škálu služeb a hlavně, to soukromí a privátní atmosféra je skutečně to nejvíc!

Wellness Böhmova najdete v suterénu domu, a to na ploše cca 300 m².

Do tohoto wellness si tak můžete zajít s rodinou, svými přáteli…zkrátka ve skupince lidí, které máte rádi. Wellness má omezenou kapacitu 14 osob, takže si můžete být jistí, že tu budete mít požadovaný klid a soukromí.

Na přání vám tu i nachystají lahev sektu a skleničky – zkrátka, odpočinek zde nemá chybu!

A co přesně zde najdete?
Skvělá je velká finská sauna – ta je až pro 17 osob!

Oceníte zde i krásný, velký whirpool pro 7 osob s příjemně teplou vodou – pro dokonalou relaxaci naprosto skvělý!

Po saunování můžete využít i velký venkovní ochlazovací bazén, který je opět v privátním prostředí.

K venkovnímu bazénu pak patří i posezení.

Coby ochlazení po saunování se pak můžete zchladit také ve sprchách.

Mě tu oslovil i můj oblíbený Kneippův chodník – chůze zde je skvělou péčí o nohy a celkově o cévní systém v končetinách.

Pohodovou relaxaci si pak můžete vychutnat v krásné relaxační zóně s krbem a „hvězdným nebem“!

Coby další služba jsou zde pak i masáže – klasické, nebo relaxační.

Zajímavostí pak je, že zde můžete zrealizovat i soukromou akci – třeba oslavu narozenin, výročí, nebo rozlučku se svobodou… Wellness a relaxace jsou rozhodně velice příjemným programem pro všechny!

Zkrátka, je tu příjemná, privátní atmosféra, kterou si zaručeně vychutnáte a užijete… Mě tu zaujaly i jedinečné svíčky, které si majitelé sami vyrábí. Svíčky jsou vyrobené z palmového, sójového, nebo včelího vosku a jsou  zcela přírodní, bez chemických přísad (tyto svíčky si můžete objednat i zde: www.svickyodsvetlusky.cz)

Ve Wellness Böhmova si užijete skutečně ten pravý, ničím nerušený relax – rozhodně stojí za vyzkoušení! A mimochodem, v Řečkovicích žádné wellness centrum není – tak ať vy, kdo tu žijete, o tomto rozhodně víte!

Wellness Böhmova najdete v Brně – Řečkovicích na ulici Böhmova 11.

ODKAZ: WELLNESS BÖHMOVA / web
ODKAZ: WELLNESS BÖHMOVA / facebook
ODKAZ: WELLNESS BÖHMOVA / instagram