Představuji Vám – food blog Kate’s Cuisine!

Moc ráda potkávám nové, zajímavé a inspirativní lidi! A přesně taková je i Katka Homolová, brněnská „food blogerka“, která píše blog KATE’S CUISINE!

902719_712795825453005_3712931577732516830_o

Právě Katka a její blog mě moc zaujaly – tedy to, o čem a jak píše. Její recepty a články o jídle obecně, totiž přesně „zapadají“ i do mého pohledu na stravování a zdravý životní styl.
Katka píše recepty, které jsou jednoduché na zpracování a nenáročné na potřebné suroviny – a navíc, omezuje používání mléka a mouky, kterým se vyhýbám i já… Vzhledem k negativním účinkům na zdraví – právě u jídel s obsahem mouky a mléka, se Katka snaží vymýšlet i takové recepty, které tyto složky neobsahují. Mezi recepty tak najdete i takové, určené pro lidi s intolerancí lepku, nebo laktózy.

Katčiny recepty jsou určitě zajímavou cestou, kterou jdu v tomto směru i já a s jejími názory se velmi ztotožňuji.

IMG_6918

A proto, že Katka je Brňačka, navíc moc milá, chytrá, sympatická a inspirativní slečna, rozhodla jsem se s ní navázat spolupráci a její recepty, nápady a videa Vám budu prezentovat i zde, na blogu, v sekci GASTRONOMIE.

Pravidelně Vám tak budu na blogu přinášet některé Katčiny články, recepty a video blogy – které by mohly Vaše kulinárřské umění posunout opět někam dál:)

IMG_5987

Věřím, že právě Katčiny recepty, tipy a postřehy v oblasti vaření a zdravého stravování by Vás mohly inspirovat, stejně tak, jako inspirují mě.

ODKAZ: KATE’S CUISINE/blog
ODKAZ: KATE’S CUISINE/facebook

ODKAZ: KATE’S CUISINE/videoblog