Představuji: Speciálka LEGA v Brně!

Máte děti? A také tak milují stavebnice LEGO? Věřím, že vy, rodiče, asi všichni odpovíte „ano“…:) Lego je totiž naprostý fenomén mezi hračkami a zbožňují ho naprosto všechny děti. Proto Vám dnes musím napsat jeden skvělý tip – právě pro všechny „LEGO nadšence“! Víte, že máme v Brně obchod, kde najdete opravdu hodně Lega na jednom místě? Jmenuje se „Speciálka LEGA“ a fakt stojí za pozornost…:)

Jako máma dvou malých kluků moc dobře vím, co to „LEGO šílenství“ znamená…:) Upřímně, moji synové Lego milují asi úplně nejvíc ze všech hraček, stavebnice Lega jsou jejich přáním od Ježíška, k narozeninám, za vysvědčení a i u nás doma máme už fakt slušnou sbírku kostiček. Ovšem, kluci stále „nemají dost“ a touží po dalších a dalších stavebnicích… A víte co? Já je vlastně celkem i chápu…:) Lego je totiž fakt boží věc, kreativní hračka, která nikdy nepřestane bavit. Navíc, jako rodič takové hraní naprosto schvaluju a vůbec mi nevadí, že moje děti tráví u Lega tolik času… S Legem se u dětí podporuje představivost, fantazie, zručnost, trénují si jemnou motoriku… Zkrátka, Lego je vynikající věc.

I já jako dítě Lego milovala a dodnes si s mými syny ráda stavím. Je to naprosto skvělý relax a vřele to doporučuji i nám, dospělým.

Kdykoliv s dětmi jdeme do hračkářství – je to vlastně jen a jen kvůli Legu. Kluci zde vydrží i hodinu, prohlíží si stavebnice a samozřejmě, sdělují mi, co všechno strašně nutně potřebují…:) Jsou na tom Vaše děti stejně? Tak pozor – mám pro Vás jeden hodně zajímavý tip. Věděli jste, že máme v Brně obchod, který se čistě na Lego zaměřuje? Jmenuje se SPECIÁLKA LEGA a najdete ho v Brně na Nám. Svornosti, v Žabovřeskách.

A pozor – mají tady veškeré Lego stavebnice, které jsou aktuálně uvedené na trh – a to i velké vychytávky a speciality, na které v běžných hračkářstvích rozhodně nenarazíte!

Pro nás, rodiče a hlavně, naše děti je to fakt skvělá zpráva, protože v Brně není místo, kde byste našli na jednom místě více stavebnic Lega. Mají tady ohromný výběr, všech možných sérií, pro kluky, holčičky a nechybí samozřejmě také Lego pro nejmenší děti – Duplo.

Věřte, pro děti je to zde doslova ráj na zemi. Mohou si vklidu vybírat, prohlížet a rozhodně tu najdou to, co by se jim mohlo „hodit“ – stejně, jako mí dva synové.

Můj starší syn Oliver miluje série Star Wars – a dalo by se říct, že už je přímo sběratel. Všechno, co si z těchto sérii postaví, si dává na „výstavku“ a každý den to prohlíží, zkoumá a je na to nesmírně hrdý…:)

Mladší Damien zase sbírá Lego Ninjago, dokáže si s tím krásně pohrát, vymyšlí si příběhy bojovníků, neustále vše přestavuje, předělává a strašně ho to baví.

A jak to v obchodě Speciálka lega vypadá? Nafotila jsem zde pro Vás spoutu fotek! Věřím, že mohou být fajn inspirací, proč se právě do tohoto obchodu vydat:) Vaše děti to rozhodně ocení, to si buďte jistí…:)

Na dalších spoustu fotek mrkněte do fotogalerie!:)

V Brně obchod „Speciálka LEGA“ najdete v OC PERLA, Brno – Žabovřesky, Náměstí Svornosti 6, další kamenné prodejny jsou v Říčanech u Prahy a v Hradci Králové.

Kromě kamenných prodejen si můžete Lego ze Speciálky lega také obejdnat přes eshop – viz odkaz níže.

ODKAZ: SPECIÁLKA LEGA / web, eshop
ODKAZ: SPECIÁLKA LEGA / facebook