Představuji: revoluční ochranu povrchů od značky ZOONO® !

Žijeme v době, kdy jsou pro nás nejrůznější dezinfekční a ochranné pomůcky nutností – používáme je při cestování, ale i v rámci každodenního života. Na trhu je dnes právě dezinfekcí opravdu velmi pestrá škála, já vám chci dnes ale představit opravdu unikátní proudukty od značky ZOONO®. Ty jsou v mnoha ohledech opravdu výjimečné – nejedná se totiž o klasické dezinfekce, jak je znáte, ale o “ochrany povrhchů”. Ať už mám na mysli povrch, coby naši pokožku, nebo povrchy v prostředí, které nás obklopuje. Produkty ZOONO® totiž po nastříkání na daném povrchu zaschnou a spolehlivě likvidují viry a bakterie po velmi dlouhou dobu. Jsou navíc bez alkoholu a na vodní bázi, velmi šetrné k pokožce. Pokud hledáte opravdu spolehlivou ochranu, vyberte si ze široké nabídky produktů právě od značky ZOONO®, jsou skvělé! Víc v následujícím článku. 
Nejrůznější ochranné pomůcky – roušky, respirátory, dezinfekce…to vše se stalo nedílnou součástí našich každodenních životů. Bohužel, koronavirové onemocnění se v populaci stále rychle šíří a nejjednodušší cestou, jak se chránit, jsou právě výše uvedenné ochranné pomůcky.
 
Rozhodně tedy není od věci mít po ruce stále prostředek, u kterého si můžeme být jistí, že nás spolehlivě ochrání. Navíc, pokud třeba nemáme možnost si často umývat ruce, nebo kdy pobýváme ve veřejných prostorách, ve veřejných dopravních prostředcích, často cestujeme, atd…
 
“Obyčejné dezinfekce”, které mohou být v podobě gelů, sprejů, roztoků…jistě všichni dobře známe. Tyto produkty jsou obvykle na bázi alkoholu, nehezky zapáchají a hlavně, nejsou příliš šetrné k naší pokožce, kterou velmi vysušují. Ale – tyto obyčejné dezinfekce jsme se všichni naučili používat. Na jakém principu vlastně fungují?
 
Dezinfekci nastříkáte – na ruce, povrch…a tím viry a bakterie zabijete. V ten daný moment. Ovšem, za pár okamžiků se opět něčeho dotknete, nebo se někdo jiný dotkne daného povrchu a patogeny (viry, bakterie…) se zde objeví znovu. Dezinfekce tedy nepůsobí dlouhodobě, čímž neposkytují spolehlivou ochranu.
 
Produkty od české značky ZOONO®, o kterých vám chci právě napsat, fungují na zcela jiném principu. Nejedná se o klasické “dezinfekce”, ZOONO® je ochrana povrchů, která působí dlouhodobě.
Produky ZOONO® nastříkáte na daný povrch – na ruce, pokožku těla, nebo i na jakýkoliv jiný povrch a necháte zaschnout. Ochranná vrstva na povrchu bakterie a viry zabije, ovšem působí zde i nadále, a to na velmi dlouhou dobu.
Působení ochranné vrstvy produktů ZOONO® je na pokožce po dobu 24 hodin, na jiném povrchu dokonce po dobu 30 dnů! Čím je poskytnuta skutečně velmi vysoká ochrana – a není nutná tak častá a opakovaná aplikace.
Mimo to, produkty ZOONO® jsou netoxické, zcela bez alkoholu a na vodní bázi. Jsou velmi šetrné k pokožce, vhodné i pro děti – mimochodem, pokud malé děti náhodou olíznou povrch ošetřený produktem ZOONO®, nic se jim nestane.
Nabídka produktů ZOONO® je opravdu velmi pestrá – mrkněte na eshop!
Vybírat můžete jak z produktů určených na kůži – já testovala ochranný sprej na ruce ZOONO® Body Hand Sanitizer – jedná se sprej, který po nasříkání nelepí, nemá žádný nežádoucí zápach a nevysušuje pokožku.
Tento sprej je pak i ve variantě v malém praktickém balení – ZOONO®  to Go, je ideální do kabelky, na cestování, zkrátka kdykoliv chcete mít spolehlivou ochranu povrchů u sebe.
Velmi příjemný je pak i ZOONO® Body Hand Sanitizer v pěnové textuře.
Určitě bych vám doporučila skvělý ZOONO® Microbe Shield – jedná se o multifunkční ochranu jakýchkoliv povrchů. Je ve spreji, stačí nastříkat na daný povrch a nechat zaschnout. Hodí se při cestování, na výcházky s dětmi, do restaurací, do parku…
 
Zajímavý produktem je pak i ZOONO® Food Guard. Hodí se do míst, kde chodíte naboso – ideální do veřejných wellness center, bazénů… Nastříkáte na chodidla a necháte zaschnout. Ochrání i před nemocemi, jako jsou například bradavice!
 
Mimochodem, ZOONO® pak má ve své Body řadě i produkty pro tělovou péči – ZOONO® Skin Clear, pěnu, která chrání před šířením akné.
Praktické jsou pak i ZOONO® Dětské vlhčené dezinfekční ubrousky, ocení je nejen maminky s malými dětmi!
Opravdu, pokud hledáte spolehlivé produkty, které vás ochrání před nežádoucími viry, bakteriemi, plísněmi a dalšími patogeny…na ZOONO® je skutečně spoleh!
Produkty ZOONO® koupíte na eshopu, viz odkaz níže.