Představuji: projekt Freewill!

Nová sociální platforma “FREEWILL” se představí na ojedinělém večeru v Univerzitním kině Scala dne 8/12/2015! 

Dne 8.12.2015 v prostorách Univerzitního kina Scala proběhne prezentace nového projektu – FREEWILL your choice. Jde o sociální hub zaměřujíci se na sdružení mladých talentovaných umělců vynikajícich v oborech: Design, Fotografie, Móda a Technologie. Nultý ročník odstartuje Show FREEWILL 2015, jejíž součástí bude i módní přehlídka několika brněnských návrhářů včetně představení dámské a pánské kolekce nové značky Freewill.

Freewill Your Choice je ojedinělá platforma na bázi svobodného sebevyjádření talentu a skrytého potenciálu, který je ukrytý v každém z nás.

 FreeWill_logo_black

Projekt je realizován na bázi crowdfundingu. Počas večera se bude promítat i časosběrný dokumentární film @Feelfreewill, který se natáčel počas příprav a v celém průbehu realizace projektu Freewill.

12250150_1255072207841614_5338530013827809581_n

Mediální partneři akce: Česká televize, CentrumBrna.cz a COOL BRNO BLOG.cz.

“Velmi ráda potkávám nové lidi, se kterými jsem se nikdy předtím nesetkala a #Freewill je intuice, které vede lidi k tomu, že začínají sami sobě věřit, věří i v to, že mají právo se rozhodnout, jakým způsobem a kam bude směřovat jejich život…, říká zakladatelka projektu umožňující sebeprezentaci umělcům z oblasti designu, módní tvorby, fotografie, technologie a audiovizuální tvorby. – Ivanka Hančíková.”

Tento večer bude speciální, protože na brněnské scéně se ještě akce tohoto druhu nepořádala. Na bázi networkingu a spontánní aktivity vznikala i módní kolekce Freewill (oblečení a doplňky), kterou bude trojice Freewill girls spolu se svým Freewill týmem prezentovat 8.12.2015 od 20,30 hodin v Univerzitním kině Scala v Brně na Moravském náměstí.

Posláním akce je prezentovat zhruba 20 talentovaných lidi, kteří v sobě svůj potenciál již objevili a to v různých oblastech uměleckých aktivit, přičemž tyto aktivity nejsou častokrát jejich hlavní náplní pracovního života a rádi by o sobě a svých výsledcích dali vědět více – to je důvod proč oslovili anebo byli osloveni Freewill týmem. Tento večer mají všichni příležitost ukázat, co v nich je a ukázky jejich prací budou k vidění a zakoupení jak v prostorách Univerzitního kina Scala tak i na mole při přehlídce.

f_banner-welcome-screen

Pro specifické oblasti tvorby máme tu čest uvést také patrony, kteří neustále tým Freewill inspirují v jejich snažení.

Petr Kalouda/ Módní návrhář – patron pro Módní tvorbu

Zbyněk Maděryč/Fotograf – patron pro Fotografii

Natalia Perkof/ Umělec a Designér – patronka pro Design a Ilustraci

Darina Hlinková/ Umělec – patronka pro Technologii a Audiovizualni tvorbu

Special guests/participants

Laura Kovanská – Photographer

Laura Kovanská je slovenského původu žijící v Praze. Její tvorba se zaměřuje primárně na módu, potréty a jiné komerční výstupy pro významné klienty a módní časopisy jako Frisco, Avast, Heineken, Inspire Mag US, Elegant Magazine, c-41Magazine, B-Authentique Magazine, and PhotoVogue Italia project. Předmětem její tvorby je zobrazení reality ve formě jednoduchosti a jedinečnosti. Je první českou fotografkou, jejíž práce byla zveřejněna jako “Fotografie dne” v italském projektu PhotoVogue.it

Jako podporu tohoto sociálního projektu stanovil Freewill symbolické vstupné 100 CZK, jehož součástí je welcome drink a především originální show, na kterou se můžete kvůli omezenému počtu sedadel registrovat na tomto odkazu.

Dress code: Festive

O platformě Freewill

Sledujte nás na níže uvedených komunikačních kanálech:

https://www.facebook.com/feelfreewill

https://feelfreewill.com

https://www.instagram.com/feelfreewill