Představuji: Polská kosmetika Marion profesionální péče o obličej a vlasy

Kosmetika Marion je kvalitní polský výrobek který určen pro péči a ošetření pokožky obličeje a těla a také pro péči o vlasy. Zejména, značka je známá svou řadou kosmetických přípravků proti stárnutí.
Marion byla založena v roce 1991. Hlavní činností je přírodní produkce určená k péči o obličej a vlasy. Kosmetické prostředky se pečlivě kontrolují ve vlastních laboratořích firmy. Specialisté této značky se přísně dodržují všechny standardy kvality a provádějí různé dermatologické testy, abyste dostávali vysoce kvalitní kosmetiku.

Všechny výrobky jsou dermatologicky testovány a mají certifikát Ministerstva zdravotnictví.

Masky na obličej Marion. Značka nabízí široký sortiment obličejových masek, z nichž si můžete vybrat tu správnou variantu na Marion s ohledem na typ pleti a specifické potřeby. Veškerá produkce je zaměřena na to, aby dodala vaší pokožce zdravý vzhled a zlepšila její celkový stav. Zejména si můžete vybrat jakoukoli vhodnou variantu: liftingové, antivěkové, hydratační, čisticí, regenerační, výživné a také masky na základě hlíny. Zvláštně chceme zdůraznit kosmetické prostředky, které pomáhají skrývat nedokonalosti kůže. Působí rychle a efektivně a nejen maskují, ale také jemně čistí pokožku. Pro každé určité oblasti obličeje existují speciální připravky: na nos, na čélo, na bradu a na oblast pod očima.

Přípravky pro péči o vlasy. Marion nabízí velmi široký sortiment kvalitních výrobků pro péči o vlasy: šampony, masky, kondicionéry, barvy na vlasy. Můžete si snadno vybrat produkty, které vám pomohou rychle a efektivně opravit poškozené vlasy, přidat jim lesk a sílu. Také v sortimentu výrobků jsou výživné, regenerační, čisticí šampony a masky.

Barvy na vlasy, které nabízí značka Marion, jsou vysoce kvalitní prostředky, které dodají vašim vlasům stálou barvu, lesk a přirozený odstín. Existují barvy bez amoniaku a z amoniakem. Barvy na vlasy bez amoniaku neobsahují sulfáty, parabeny a nezpůsobují alergické reakce.
Kosmetika Marion je v Polsku velmi oblíbená. Kromě toho se intenzivně  rozvíjí v zemích jako: Česká republika, Slovensko, Litva, Lotyšsko, Ukrajina, Bulharsko, Albánie, Makedonie. Součástí kosmetiky je její přirozenost a bezpečné složky, které umožňují nejen účinně pečovat o vaši pleť a vlasy, ale také přispívají k regeneraci a léčbě.