Představuji: Pepe Jeans London!

Ráda bych Vám zde, na blogu, představila další z mých oblíbených značek, které jsem už řadu let „věrná“. A věřím, že její jméno Vám rozhodně nebude cizí – PEPE JEANS LONDON!

Je mi jasné, že tento brand dobře znáte, nebo jste o něm minimálně už slyšeli. Nabízí totiž v první řadě opravdu velmi podařenou denimovou módu, která – řekla bych – tuto značku opravdu proslavila.

Jsou to totiž právě džíny, na které se značka Pepe Jeans v první řadě zaměřuje. Kvalitní, v mnoha stylech, střizích, barvách – a to jak pro nás, ženy, tak také pro pány, nebo děti. Zkrátka, džíny Pepe Jeans jsou fakt perfektní, dobře sedí a v případě správně zvoleného střihu dokážou vytvarovat perfektní postatu.

pepe3

Obecně denimovou módu nabízí Pepe Jeans v každé kolekci – tedy nejenom džíny, ale také džínové sukně, bundy, košile, kraťásky, nebo šaty. Vše propracované do posledního detailu, opět velmi dobře padnoucí. Sama mám několik džínových kousků z Pepe Jeans a ráda je nosím, a to už dlouhé roky. Taková denimová sukně, bunda, nebo džíny, jsou totiž absolutně nadčasovou záležitostí a z módy opravdu jen tak nevyjdou. Je tedy rozhodně dobré mít takové „záležitosti“ doma ve skříni – dají se totiž nosit opravdu pořád.

pepe4

Kromě džínových kousků ovšem Pepe Jeans nabízí i další oblečení – trička, mikiny, šaty, módní doplňky…zkrátka, na co si jen vzpomenete:) Oblečení rozhodně nepostrádá originalitu a charakteristický design, tolik typický pro tuto značku. Inspirovaný britským vitage stylem, jednoduchý, ale s moderními prvky.

pepe5

A mimochodem, věděli jste, že tato značka má za sebou už opravdu „bohatou“ historii? Vznikla totiž už v roce 1973 v Londýně, založili ji tři bratři původem z Keni – Nitin, Arun a Milan a pojmenovali ji jednoduše „Pepe“. Své první kolekce prodávali v pronajatém stánku na Portobello Road v Londýně, značka se brzy díky své velké kvalitě stala obecně velmi oblíbenou.

V 80. letech se pak značka stala jednou z nejuznávanějších a nejvíce progresivnějších značek ve svém oboru.

pepe2

Značka Pepe Jeans je známá velkou rozmanitostí svých kolekcí, často pořádá módní přehlídky a jako tváře svých kolekcí si vybírá ty největší hvězdy. Pro Kate Moss byla práce s Pepe Jeans její vůbec první reklamní kampaní. Dalšími tvářemi značky se v minulosti stali například Ashton Kutcher, Sienna Miller, Fernando Alonso, Cristiano Ronaldo, Jason Priestley, Cara Delevingne nebo Natalia Vodianova.

37346d6c3dbb32eb6d8d931193c921e4

b5d86d78e4b6d8e834021b5800f15827

zdroj fotek: pinterest.com

V roce 2008 značka Pepe Jeans představila svoji kolekci inspirovanou uměním Andyho Warhola – kolekce byla velmi úspěšná a opět celý tento brand posunula v celosvětové oblíbenosti o krok dále.

640f0cbdcc8705cd2bee3ff5bb268624

zdroj fotky: pinterest.com

Dnes je móda Pepe Jeans London k dostání ve více než 80ti zemích světa – a samozřejmě také u nás, v České republice.

Obchody Pepe Jeans najdete také v Brně – v Galerii Vaňkova a také v Olympii.

ODKAZ: PEPE JEANS LONDON/official web
ODKAZ: PEPE JEANS LONDON/facebook