Představuji: obchod & eshop DONABOTA

Řeknu vám, sehnat v Brně hezké, stylové a originální boty, to vůbec není jen tak! Hlavně, pokud hledáte zajímavé kousky… :) Proto mě moc zaujala nabídka obchodu a eshopu DONABOTA (obchod najdete v Kyjově), který nabízí španělské boty a musím říct, že fakt nádherné! Víc informací a fotek v mém dnešním článku… ;)

Zcela upřímně, poslední dobou mně nabídka mnoha obuví v Brně přijde…no, minimálně nudná. I co se bot týká, sama si potrpím na stylové, zajímavé, designové kousky, takové, které podtrhnou výjimečnost mého vlastního stylu. A co je pro mě také důležité – samozřejmě kvalita. Boty si vždy kupuji s tím, aby vydržely – a pokud možno, ne „jenom jednu sezónu“. No, asi mi v tom dáte za pravdu.

I aktuální podzimní období jsem si chtěla pořídit nějaké hezké botičky, ale jak píšu, nikde jsem na nic zajímavého nenarazila. Jak ze zkušenosti vím, ty nejhezčí boty bývají z dovozu – mistři jsou na botičky samozřejmě hlavně v Itálii, nebo také ve Španělsku (mimochodem, právě Španělsko je po Itálii 2. největším výrobcem obuvi v Evropě).

ALE! Dozvěděla jsem se o jednom zajímavém obchodu a eshopu, který má nabídku opravdu velice zajímavou! Slyšeli jste už o značce DONABOTA
Jedná se o obchod a také eshop – kamenný obchod najdete v Kyjově, což je mimochodem z Brna „coby kamenem dohodil“, takže za cestu to stojí! ;) Obchůdek je tu otevřený asi rok, ovšem, vše si můžete objednat také na stejnojmenném eshopu.

Obchod a eshop DONABOTA nabízí exkluzivní obuv dováženou ze Španělska a musím uznat, že ve všech případech se jedná fakt o krásné kousky! Zajímavé, propracované a hlavně, kvalitní. Designově jde o jedinečné boty, na kterých v mnoha jiných obchodech skutečně nenarazíte.

 

Sama majitelka obchodu žila několik let ve Španělsku, kde si boty zamilovala – a rozhodla se dovážet je i k nám.

V nabídce obchodu DONABOTA je několik španělských značek, které se u nás neprodávají. Vše je kožené a vyrobené pouze ve Španělsku. ;)

Kromě krásných botiček obchod a eshop DONABOTA nabízí i italské kožené kabelky značky Uggari Milano, jsou k dostání i na eshopu, ovšem, větší výběr je v kamenné prodejně.

Asi nejzajímavější a nejvíc oblíbenou značkou je ALPE – jedná se o dámskou obuv, tato značka je zcela exkluzivní a na českém trhu nová, dostupná v nové kolekci v obchodě a na eshopu DONABOTA.
V nabídce tu mají tyto boty v mnoha provedeních, boty ALPE mají osobitý a mírně zdobený design.

Moc zajímavé jsou i oblíbené boty typu „traktorky“ – značky Coronel Tapiocca.

Botičky tu pořídí také pánové – a to od španělských, ale i portugalských značek.

Tak co říkáte, stojí za pozornost, že? Omrkněte eshop, nebo si udělejte výlet do Kyjova, věřím, že nebude litovat. ;)

Kamenný obchod Dona Bota najdete v Kyjově, na Masarykově náměstí 7/26, vše můžete objednat také přes eshop, viz odkaz níže.

Na více fotek mrkněte také do fotogalerie! ;)

ODKAZ: DONABOTA / web, eshop
ODKAZ: DONABOTA / facebook