Představuji: nové studio VEDA YOGA v Brně na Kamechách

 

Následujícím článkem věřím, že potěším všechny brněnské příznivce a milovníky jógy! V Brně, konkrétně na sídlišti Kamechy, je totiž otevřené zbrusu nové jógové studio VEDA YOGA! Byla jsem si zde zacvičit a můžu potvrdit, je to tady moc příjemné – krásné prostory, menší počet cvičících, v nabídce mají celou řadu druhů jógy… Mimochodem, zacvičit si tu můžete i jógu s batolaty a brzy zde budou i lekce pro větší děti! Víc informací i fotek v mé reportáži.

Jóga je mimořádně oblíbené cvičení po celém světě a i u nás má spoustu příznivců. U jógy se dokonale zrelaxujete, protáhnete a zároveň můžete partie těla i tvarovat a posílit.
Právě jóga je jedno z mála cvičení, které opravdu baví i mě, a to už hezkou řadu let. K józe mám tak nějak blízko už od dětství, protože moje maminka byla lektorkou tohoto cvičení a já ji často doprovázela. Jóga mě bavila a baví i dodnes.

I z tohoto důvodu jsem souhlasila a zašla omrknout nové studio VEDA YOGA, které je od loňského podzimu otevřené v Brně na sídlišti Kamechy. Mimochodem – právě v této části Brna dobré jógové studio opravdu chybělo!

Studio VEDA YOGA je příjemné už od prvního momentu, kdy sem vstoupíte. Vládne tu komorní, domácí a pohodová atmosféra. Pokud velká studia se spoustou lidí nejsou nic pro vás, tady jste rozhodně na správném místě!

Určitě oceníte i omezený počet cvičících, kdy je kladen důraz na určité soukromí a dostatek osobního prostoru. Zkrátka, věřím, že si cvičení právě zde užijete a jak má u jógy platit – maximálně se zrelaxujete.

Design studia je v teplých tónech, s přírodními prvky, s tlumeným osvětlením, přesně tak, jak to má právě v prostorách na cvičení jógy být.

Celý koncept prostor je zkrátka navržen tak, aby jste se tu cítili komfortně a nic vám nechybělo. Součástí prostor je prostorná recepce, kde si můžete dát po cvičení třeba čaj, šatny se sociálním zařízením a uzamykatelnými skříňkami. Jóga se pak cvičí v krásném prostorném sálu.

To hlavní – co si sem můžete přijít zacvičit? Samozřejmě jógu a celou řadu jejích typů. V rozvrhu lekcí najdete oblíbenou Power Yogu, klidnější Vinyasu jógu, Jin jógu, jógu pro začátečníky…

Mohla by vás oslovit i informace, že jsou zde i lekce jógy pro maminky s malými dětmi! Maminky na mateřské by mohly právě takové cvičení uvítat. ;)

Nabídka lekcí jógy se zde bude ovšem rozšiřovat i do budoucna, těšit se můžete i na jógu pro starší děti.

Já si zde byla zacvičit Vinyasu jógu, byla to naprosto skvělé, tak dobře jsem si dlouho u cvičení neodpočinula. Opravdu, moc vám toto studio doporučuji!

Cílem majitelky studia VEDA YOGA je také vytvořit určitou komunitu lidí, kteří se tu budou setkávat, budou je spojovat stejné zájmy a nadšení pro jógu. Což je samo o sobě krásnou myšlenkou. Tak některou z lekcí ve studiu VEDA YOGA vyzkoušejte, věřím, že budete nadšení! Rezervaci si můžete vytvořit ZDE.

Studio VEDA YOGA najdete v Brně na Kamechách, na ulici Chudčická 1351/15.

ODKAZ: VEDA YOGA / web
ODKAZ: VEDA YOGA / facebook
ODKAZ: VEDA YOGA / instagram