Představuji: Miss Women Fitness

Dnes bych vám ráda představila ryze dámské fitness studio – Miss Women Fitness – které najdete v Brně a kde mají opravdu velice širokou škálu nejrůznějších přístrojů a vybavení, jak ke cvičení, tak k formování postavy. Navíc vám tu poradí, jakou cestou se ve směru hubnutí a cvičení vydat. Studio je založené na základě osobního příběhu a zdraví je zde na prvním místě. Víc v následujícím článku… 

Ryze dámská fitness studia se stávají čím dál více oblíbená. Je jich určitě celá řada, i v Brně jich máme několik – ovšem studio Miss Woman Fitness je rozhodně zcela ojedinělé. Proč?

Už třeba i tím, že je založeno na základě osobního příběhu paní majitelky, která po těžké autonehodě během pěti měsíců přibrala 71 kg a dostala se na neuvěřitelnou váhu 126 kg. A sama se s touto skutečností odmítala smířit – vyzkoušela toho spoustu, zhubla a to, co jí pomohlo, se rozhodla „zužitkovat“ a nabízet dále – ve svém vlastním studiu Miss Woman Fitness. Byly to v především všechny přístroje, které dnes mohou klientky v tomto studiu využívat.

I proto, že si paní majitelka sama prošla trnitou cestou k vlastnímu hubnutí, je dnes schopna pomoci, poradit ostatním a najít nejvhodnější alternativu, a to i s ohledem na zdravotní omezení klientek – zdraví je v tomto studiu vždy na prvním místě.

Studio Miss Woman Fitness je pak také výjimečné i tím, že nabízí 18 strojů a zařízení ke cvičení a formování postavy na jednom místě, což v Brně také nemá obdoby.

Klientky zde také mají potřebné soukromí – a to i tím, že studio je určeno výhradně ženám.

Navíc, studio nabízí opravdu cenově výhodné permanentky, kdy klientky mohou vyzkoušet přístroje, které si samy vyberou – a to v podobě měsíčních neomezených vstupů, což je i v rámci celé ČR opravdu jedinečné.

Nabízí tu neomezené měsíční vstupy na 3 vybrané stroje (která si klientka vybereme sama), nebo na všechny stroje na hubnutí/zpevnění/tvarování/odstranění celulitidy. A zda chodíte cvičit a využívat přístroje denně, obden, či 2x týdně, je jen na vás. Což je rozhodně cenově výhodné.

Studio Miss Woman Fitness má skutečně velkou rozhlohu, a to 200 m2 a jak jsem zmínila výše, disponuje celkem 18 stroji na hubnutí/zpevnění/tvarování/odstranění celulitidy, navíc zde nabízí další služby, jako ošetření Galvanikem Body Spa na tělo, Galvanikem na obličej, můžete zde využít Vacupress, masáže, poradí vám nutriční terapeut.

Jako jediní v Brně zde také nabízí Ergometr SUN.

Já vám o tom, co toto studio nabízí, ještě brzy napíšu víc – ovšem už teď vám ukážu úžasné výsledky klientek, které právě Miss Woman Fitness navštěvují – mrkněte níže. ;)

Miss Woman Fitness najdete v Brně na Orlí 542/27, 2 min. z Malinovského nám., 5 min. z Hlavního nádraží, nebo České.

ODKAZ: MISS WOMAN FITNESS / web
ODKAZ: MISS WOMAN FITNESS / facebook