Představuji: království šperků v Brně – S GALLERY!

Pro krásné věci máme my, ženy, slabost… Jak sama dobře vím, dokážeme patřičně ocenit hezké oblečení, stylové doplňky a samozřejmě, také šperky. Ano, právě šperky opravdu milujeme! A každá z nás po nějakém tom třpytivém skvostu vždy touží, nebo se snad mýlím…?:)

Já sama mám krásné šperky opravdu ráda. A pozor – rozhodně nemusí jít o vysoce cenné kusy s diamanty, jejichž hodnota mívá řádově slušný počet nul…:) Naopak, mám ráda vkusné, originální, zajímavé šperky, které jsou kvalitní, stylové a cenově stále přijatelné. Nemám ani nějak striktně vyhraněný vkus a ani jednu oblíbenou značku – zkrátka, ráda si vybírám to, co se mi momentálně líbí. Ovšem – na jeden předpoklad vždy dbám – a to na určitou originalitu a jedinečnost daného kusu.

Potrpím si na jedinečnost svého stylu – a to nejen, co se týká oblékání, ale i v ohledu doplňků a šperků. Snažím se vždy trochu „vyčnívat z davu“ – a i šperky si vybírám od mnoha zajímavých značek, které nejsou široké veřejnosti doposud třeba tolik známé.

Proto mě moc potěšilo, když jsem se nedávno blíže seznámila s nabídkou jednoho zajímavého obchodu – právě se šperky. Jmenuje se S GALLERY, najdete jej v přízemí Velkého Špalíčku a opravdu, mají tu velmi širokou a zajímavou škálu šperků od celé řady značek. A protože věřím, že by toto „krásné a třpytivé téma“ mohlo zajímat také Vás – ráda Vám značku a obchod S GALLERY blíže představím!

1229892_511557575599062_2075630043_n

Obchod S GALLERY nabízí svým zákazníkům celkem 11  zajímavých a originálních značek šperků. Myslím, že takto širokou nabídku s velkou dostupností kompletních kolekcích daných brandů, v Brně opravdu nikde jinde neseženete.

O jaké značky se konkrétně jedná? Tady máte jejich krátký přehled!

THOMAS SABO

Thomas-Sabo-vodn

Tato německá firma přináší úplně nový postoj ke stříbrným šperkům. Odvaha, hravý, svěží, sexy styl a nevyčerpatelné množství nápadů jejího majitele se zde propojuje s opravdu vysokou kvalitou ruční práce – ručně broušenými a sázenými kameny, neobyčejným citem pro materiál, obrovským smyslem pro detail v naprosto dokonalý a jedinečný šperk.

STORY od Kranz & Ziegler

Story-slideshow

Hravé, originální a nápadité. Takové jsou šperky z kolekce STORY od Kranz & Ziegler. Náramky STORY si můžete nazdobit korálky ze stříbra nebo pozlaceného stříbra ve zlaté a růžové barvě. Přívěsky jsou ozdobeny zirkony, onyxem i perlami.

NIALAYA

Nialaya-vodn

Nialaya vydává novou kolekci dvakrát do roka, nyní zahrnuje šperky ze 14-ti karátového zlata, ručně kroucené kožené náramky, náramky s drahokamy a polodrahokamy, náramky s exotickým rejnokem, Pád nebes – kolekci pro ženy, prstýnky pro ženy i muže a kultovní korálkové náramky v několika variantách lišících se druhem kamenů i barevnou kombinací. Nialaya, to je značka s příběhem. Má styl, duchovní podtext a jedinečné kouzlo.

MICHAEL MICHAUD

slideshow_2

Láská k přírodě a vášeň pro šperky to je MM. Tento umělec a řemeslník je světově proslulý výrobou botanických šperků. Krásu a detaily přírody zachycuje unikátní metodou lití bronzu, jednotlivé kusy jsou pak ještě zdobeny perlami nebo pravými kameny a opatřeny speciální patinou. Jeho šperky jsou jako dokonalé řemeslné dílo vystavovány v galeriích a muzeích po celém světě. Každý kus je ručně vyráběný v N.Y., USA.

MAJORICA

Majorica-vodn

Láská k přírodě a vášeň pro šperky to je MM. Tyto podmanivé šperky zdobené organickými perlami z Mallorky zdobily španělské královny již před 120 lety. A teď je můžete mít i Vy. Perly se hodí pro každou ženu bez rozdílu věku a k jakékoliv příležitosti.

JOID’ART

znacky_small_new_JoidArt

Tyto šperky navrhují mladí španělští designéři ročně ve více jak sto kolekcích, z nichž čiší fantazie, talent, umělecké cítění a kreativita. Šperky jsou vyráběny v malých téměř rodinných dílnách v Katalánsku v okolí Barcelony tradičními metodami a vysokým podílem ruční práce. Na jejich výrobu jsou používány hlavně přírodní materiály, jako je stříbro, perleť, dřevo, přírodní kameny a keramika.

TRITON TURNOV

triton-1-small

Současná nabídka granátových šperků čítá více než 850 modelů, ze kterých správnou kombinací vznikají krásné granátové soupravy. Sortiment tvoří granátový prsten, granátové náušnice, granátový přívěs, granátová brož, granátový náramek, granátový náhrdelník a v neposlední řadě granátové pánské šperky a módní doplňky.

Český granátový šperk a jeho výroba se od počátku 19. století stala symbolem české práce a v zahraničí reprezentuje Českou republiku jako takzvaný CZECH MADE PRODUCT.

D FOR DIAMOND

diamond-1-small

Speciální kolekce šperků pro vaše děti vhodný na speciální příležitosti i každodenní nošení. Zářivý diamant je vložen do každého šperku, čímž tvoří drahocenný dárek, který děti opatrují celý život. Na jejich výrobu jsou používány hlavně přírodní materiály, jako je stříbro, perleť, dřevo, přírodní kameny a keramika.

CUTIE

cutie-1-small

Rozkošné šperky pro ty nejdůležitější v našem životě – naše děti. Přívěsky a náušnice jsou ze 14 karátového zlata (585/1000) s použitím prvotřídních zirkonů od firmy Preciosa nebo Swarovski-Signity. Veškeré šperky z bílého zlata jsou povrchově upraveny Rhodiem pro zajištění perfektního vzhledu a hypoalergenních vlastností.

DI GIORGIO PARIS

digiorgio-1-small

Di Giorgio, to jsou vyzývavé, luxusní a hravé šperky z Paříže. Aktuální kolekce nabídnou také stylové náušnice a náhrdelníky.  Nádherná kolekce Manhattan je plná barevných variací, které vyjádří vaši osobnost.

CRUCIANI

Cruciani-vodn

Italské náramky pobláznily celý svět a nyní je můžete koupit i v S GALLERY. Vyrábí se v Itálii z macramé krajky. Jsou hravé, barevné a jsou symbolem přátelství, emocí a zážitků.

Už brzy Vám o jednotlivých značkách napíšu více – stojí ovšem za to vidět všechny ty skvosty naživo! Až budete mít cestu kolem Velkého Špalíčku, stavte se mrknout…:)

Obchod S Gallery najdete v Brně ve Velkém Špalíčku na Dominikánském nám., v přízemí, nakupovat můžete ovšem i přes eshop – viz odkaz níže.

ODKAZ: S GALLERY / web, eshop
ODKAZ: S GALLERY / facebook