Kosmetika: otestováno!

Mám tu další kosmetickou recenzi a produkty, se kterými jsem se nedávno seznámila! Každý z nich jsem vyzkoušela vůbec poprvé a nutno říct, opět jsem mezi nimi našla své oblíbence. Jaké jsou moje postřehy tentokrát?

Dnes Vám představím opravdu velmi zajímavé věci – a každá z nich stojí rozhodně za pozornost. Objevila jsem totiž novinky, které si mě získaly a které vím, že budu rozhodně používat také v budoucnu. Tady je moje recenze!

Péče NUXURIANCE, NUXE

Photo 11.10.16 11 55 31

Značka NUXE patří k mým asi vůbec nejoblíbenějším. Mnoho produktů této značky mi vyloženě „sedlo“ a zamilovala jsem se také do božské vůně, kterou řada produktů tohoto brandu má. A velmi mile mě překvapily také produkty z řady Nuxuriance, která je určená pro zralou pleť.

Nuxuriance Ultra – Zpevňující emulze proti stárnutí pleti

Lehounká, víceméně fluidní emulze, je určená v boji proti vráskám, je vhodná pro celkové zpevnění a omlazení pleti. Díky své velmi lehké textuře je skvělá i pro smíšenou a více mastnou pleť, kterou vůbec nezatíží.
Pleť emulzi rychle a snadno absorbuje, bez zbytkového pocitu mastnoty. Pleť zůstane po apliaci skvěle matná – což určitě také oceníte:)

Photo 11.10.16 11 57 12

Příjemná je i vůně, lehounká, květinová, rozhodně není na obtíž. Emulzi jsem opět velmi dobře snášela, i ve vztahu k mé více citlivé a alergizující pleti.

Photo 11.10.16 11 57 17

Hned po aplikaci je patrné, že je pokožka viditelně hladší, visibilita vrásek není tak patrná. Pleť působí také více pružným dojmem, kontury jsem vnímala cca po 14 dnech aplice jako pevnější.

Photo 11.10.16 11 57 30

Tato péče je vhodná pro zralou pleť – doporučila bych ji i pro více patrné vrásky.
Emulze obsahuje unikátní složky, které pleti navrací jas a pružnost a také podporují tvorbu nových buněk.

Aplikace je snadná, díky tubě s pumpičkou tak můžete dávkovat přesně požadované množství.

Nuxuriance Ultra – Zpevňující sérum proti stárnutí pleti

Péče, která je vhodná jako doplnění výše zmíněné Zpevňující emulze.
Sérum je stejně, jako emulze, fluidní – možná i více, než emulze. Textura je velmi jemná, parfemace opět stejná, jako u emulze.

Photo 11.10.16 11 57 59

Pokožka toto sérum po aplikaci okamžite absorbuje.
Sérum je také určené pro regeneraci, zpevnění pokožky, stejně tak je účinné v boji proti vráskám.

Photo 11.10.16 11 58 09

Je vhodné pro všechny typy pleti, opět doporučené pro zralou pleť.
Já hodnotím skvěle – kombinovala jsem v péči s emulzí a pleť vypadala opravdu moc hezky. Svěže, jasně, byla pružná. Vrásky opravdu nebyly tolik patrné.

Photo 11.10.16 11 58 27

Pokud hledáte vhodnou a efektivní anti age péči, toto je rozhodně skvělá volba:)

ODKAZ: NUXE/facebook
ODKAZ: LÉKÁRNY NUXE

Před časem jsem začala pro péči o vlasy používat výhradně produkty značky Klorane, které jsou čistě přírodní, využívají léčivé síly rostlin a jsou opravdu velmi efektní. Právě tato kosmetika mým vlasům vyloženě sedne a věřím, že si právě od Klorane může najít úplně každý právě ten svůj produkt, který mu bude vyhovovat. Nabídka je opravdu velmi široká a jednolivé přípravky jsou zaměřené na řešení každého problému s vlasy.

Photo 11.10.16 11 59 30

Klorane –  Pečující šampon s výtažkem z granátového jablka proti vymývání barvy

Jedná se o vůbec první šampon bez sulfátů od Klorane. První, čím Vás upoutá, je dokonalá vůně – po granátovém jablku, jehož výtažky tento šampon obsahuje.

Photo 11.10.16 11 59 49

Šampon je lehce narůžovělé barvy, má velmi jemnou, krémovou texturu a já vnímala oproti jiným šamponům při použití možná méně pěny – ovšem nemělo to žádný vliv na kvalitu umytí vlasů.

Tento šampon je určený pro péči proti vymývání barvy z vlasů – což určitě mnohé, stejně jako já, oceníte. Ruku na srdce, neznám ve svém okolí snad nikoho, kdo by neměl vlasy buď obarvené, nebo s přelivem. A stálost barvy můžeme ovlivnit – třeba i vhodnou vlasovou péčí.

Po umytí byly vlasy opravdu nádherně lesklé, zářivé a dokonale provoněné. Šampon je dle mého názoru vhodný pro všechny typy vlasů – já sama mám vlasy se sklonem více se mastit, ovšem šampon vlasy nijak více nezatížil.

Klorane –  Balzám s esenciálním výtažkem z oliv pro zralé vlasy

Další novinkou, kterou značka Klorane nedávno uvedla na trh, je tento balzám pro zralé vlasy. Vlasy postupem věku ztrácejí svoji sílu, objem, lesk a pružnost – a právě tento balzám jim pomůže jejich krásu udržet.

Photo 11.10.16 11 59 38

Balzám má stejně, jako další produkty z „olivové“ řady, příjemnou, lehkou vůni. Textura balzámu je krémová, hutnější, balzám je mléčně zabarvený.
Já, jelikož mám hodně jemné vlasy se sklonem se mastit, aplikuji po umytí jen malé množství – i to zajistí, že se vlasy po mytí snadno rozčesávají.

Po umytí jsou vlasy pevné, lesklé. Efektivitu k celkovému prospěchu vlasových vláken budu moct posoudit po delší době, nicméně věřím, že bude viditelná. S produkty Klorane mám obecně velmi kladné zkušenosti – a jsem si jistá, že i tento balzám nezklame:)

Produkty Klorane koupíte v Brně v Chytré lékárně – velký výběr najdete v pobočce na České.

ODKAZ: Chytrá lékárna – web / facebook
ODKAZ: Klorane – web / facebook

Úplně poprvé jsem otestovala také deodoranty známé značky Borotalco, se kterou jsem doposud neměla zkušenosti. Oba deodoranty, které jsem testovala, byly bez obsahuj aluminiových solí, což je pro mě skvělá skutečnost – právě takové deodoranty totiž upřednostňuji.

Photo 11.10.16 12 00 06

Borotalco Pure – kuličkový deodorant bez obsahu aluminiových solí

Co se způsobu aplikace u deodarantu týká, dávám přednost kuličkovým aplikátorům. Mám pocit, že právě tímto způsobem aplikace fungují deodoratnty nejlépe, i když je možné, že je to pouze má mylná představa:)

Photo 11.10.16 12 00 10

Tento kuličkový deodorant při testovaní uspěl na jedničku. Po celý den, po aplikaci, jsem měla opravdu příjemný pocit, bez pocení a zápachu. Deodorant má velmi svěží vůni – z mého pohledu až unisexovou – vhodou i pro muže. Po aplikaci ale vůně není nijak příliš patrná, cítíte ji jen jemně – můžete  použít i Váš oblíbený parfém, který vynikne.

Photo 11.10.16 12 00 24

Co je pro mě podstatné – deodorant je bez obsahu aluminiové soli. Svěží, lehký, účinný, vhodný pro pokožku. A přesně to od deodorantu očekávám.

Borotalco Pure – deodorant ve spreji bez obsahu aluminiových solí

Tento deodorant má i variantu ve spreji – pro ty, co dáváte přednost tomuto typu aplikace. Já deodoranty ve spreji používám např. na cvičení. Vůně, složení, totožné, jako u výše zmíněného kuličkového deodorantu.

Photo 11.10.16 12 00 34

Stejnou jsem vnímala i účinnost, jen parfemace mi přišla možná lehce silnější a více patrná po aplikaci, což je možná dané právě nanášením spreje.

Stejně, jako kuličkový deodorant, tak i tento bych doporučila jak ženám, tak mužům.

Prodejní místa najdete na oficiálním webu, viz odkaz níže.

ODKAZ: Borotalco / web

Yves Rocher – tělový a masážní olej kokos

Jakmile slyším slovo „kokos“, tak zbystřím!:) Kokos miluji, v jakékoliv jeho podobě! A voňavá kokosová péče o tělo se řadí k mým vůbec nejoblíbenějším.
Právě značka Yves Rocher má vynikající kokosovou řadu – a já nedávno vyzkoušela novinku, tělový a masážní kokosový olej.

Photo 11.10.16 12 00 45

Olej božsky voní – kokosově, a to si nejde nezamilovat:) Je skvělý pro péči o celé tělo, po koupeli, v boji proti suché pokožce, nebo kdykoliv budete chtít…:)
Olej není přehnaně mastný, opět bych jej spíš zařadila do kategorie suchých olejů. Po aplkaci pokožka není přehnaně mastná, olej se snadno a rychle absorbuje.

Photo 11.10.16 12 00 49

Kůže je po nanesení krásně vláčná, hebká a dokonale provoněná. A tu vůni, tak tu si oblíbíte, věřte.

Prodejny Yves Rocher najdete v Brně Galerii Vaňkovka, v Olympii a nově také v OC Campus Square.

ODKAZ: Yves Rocher – web / facebook

Siwak – přírodní zubní kartáček 

Upřímně, s tímto produktem jsem se setkala vůbec poprvé. O co jde? O speciální, přírodní zubní kartáček, který lze použít bez zubní pasty.

Photo 11.10.16 12 00 58

Jedná se o kousek kořene/větvičky stromu Salvadora persica. Kartáček žvýkáním čistí a bělí zuby, je účinný proti působení bakterií, omezuje záněty dásní a odstraňuje plak. Je přírodní, bez škodlivých účinků na naše zdraví.

Photo 11.10.16 12 03 03

A jak se používá? Kartáček dostanete vakuově balený ve fólii. Po vybalení kartáček omyjete, odstraníte vrchní kůru na konci kartáčku, následně tento konec žvýkáte, až vznikne velmi jemný kartáček.

Photo 11.10.16 13 07 18

Kartáčkem následně čistíte zuby ze všech stran. Po použití kartáček omyjete vodou a vložíte zpět do pouzdra. Použitá vlákna pak cca po dvou dnech odříznete a kartáček používáte stejným způsobem dále.

Photo 11.10.16 13 07 42

Musím uznat, že kartáček opravdu dokonale odstraňuje zubní plak, až jsem tomu sama nevěřila, že je to takto možné:) Kartáček je velmi jemný, možná i jemnější, než běžný zubní kartáček. Při čištění rozhodně nedochází k poranění dásní. Po použití je i patrný pocit svěžesti.

Photo 11.10.16 12 03 34

Určitě doporučuji vzít v patrnost!:) Pro více informací mrkněte na web – viz odkaz níže.

ODKAZ: SIWAK – web